scroll
Altan.dk reddet på målstregen - alle ansatte fortsætterI 2022 havde Altan.dk et overskud efter skat på 2,6 millioner kroner og en egenkapital på mere end 33 millioner kroner.

Altan.dk reddet på målstregen - alle ansatte fortsætter

Investorer har postet penge i Altan.dk, så virksomheden overlever, og alle medarbejdere kan fortsætte arbejdet

I slutningen af august begærede Gældsstyrelsen Altan.dk konkurs, og en ledende medarbejder er blevet bortvist efter uregelmæssigheder i selskabets bogholderi.

Nu skriver Sjællandske ifølge Ekstra Bladet, at virksomheden er blevet reddet af en gruppe investorer.

- Vi tror på virksomheden og produktionen, så vi overtager hele staben, alle ansatte og selve virksomheden og laver en genstart, hvilket faldt på plads i aftes, siger Poul Plougmann, der er initiativtager til redningen og en investorerne.

Virksomhedens svenske aktiviteter overtages ikke, og familien Knudsen, der stiftede og drev Altan.dk indtil konkursbehandlingen, er ifølge avisen ikke en del af den nye ejerkreds.

Det var ikke udramatisk, da Gældsstyrelsen for et par uger siden begærede altanvirksomheden konkurs. Under udredningsarbejdet efter konkursbegæringen blev selskabet opmærksom på uregelmæssigheder i selskabets bogholderi, og også på den baggrund kunne det konstateres, at det ikke var muligt at fortsætte virksomhedens drift. 

Udredningsarbejdet medførte endvidere, at ledelsen bortviste og politianmeldte en ledende medarbejder i selskabets økonomifunktion.

Ifølge Sjællandske kan alle kunder, der har altaner til gode, nu forvente, at de får deres lovede altaner.

-dc

 

13/9 2023