Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Analyse: Her er boligpriserne steget mest

2018 er indtil videre et positivt år, når det kommer til udviklingen i boligpriserne. Det går dog bedre for nogle kommuner end andre, og allerbedst ser det ud i Tønder. Boligejere i Thisted kan tilgengæld ærgre sig over det største prisfald

Del artiklen på

Samlet set er boligpriserne i Danmark kommet godt fra årets start. Boligpriserne er steget med 1,5 % fra januar 2018 til marts 2018, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris var således på 13.625 kr. i marts måned. Til sammenligning er det 5,3 % mere end samme tidspunkt sidste år. Det viser nye tal fra Boligsiden.dk, som Spar Nord har analyseret.

Det er særligt boligejere i Tønder Kommune, der kan glæde sig over udviklingen. Her er priserne nemlig steget med hele 27,6 %, og beboerne har derfor opnået den største formueforøgelse siden årets start. Det svarer til, at et almindeligt parcelhus på 150 m2 er steget med godt 188.000 kr. i værdi. Tønder Kommune er efterfulgt af Stevns og Odsherred Kommune med prisstigninger på henholdsvis 21 og 17 %.

I den modsatte ende finder vi Thisted Kommune med det største fald på hele 17,6 procent svarende til et fald på 1319 kr. per kvadratmeter. Også Struer og Langeland Kommune har haft en negativ boligprisudvikling med et fald på henholdsvis 11,8 og 11,1 % i de første måneder af 2018.

Spar Nord giver her en oversigt over, hvilke af landets kommuner der er kommet bedst og værst fra start i år:

 

-aft

Læs mere om Byggeri

13/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder