Aktuelle nyheder - Byggeri

Boligforeningen AAB fremrykker betalinger for 30 millioner kronerVed at fremrykke betalinger i både marts og april, håber adm. direktør i AAB, Christian Høgsbro, at kunne hjælpe nogle af boligforeningens leverandører i denne svære tid.

Boligforeningen AAB fremrykker betalinger for 30 millioner kroner

Beslutningen om at fremrykke betalingen af et stort antal regninger er taget for at hjælpe de leverandører, som for alvor vil mærke de økonomiske konsekvenser af coronavirussen

Del artiklen på

Samfund - Økonomi

Boligforeningen AAB støtter fuldt og helt myndighedernes anbefalinger for at bekæmpe spredningen af coronavirus. Af samme grund blev medarbejderne sendt hjem allerede dagen efter statsministerens opfordring, ligesom den fysiske betjening i boligafdelingerne er minimeret.

Coronavirussen har ikke bare sundhedsmæssige konsekvenser, men rammer også mange erhvervsdrivende hårdt, og derfor fremrykker AAB nu betalinger til en værdi af mere end 30 millioner kroner til leverandører.

- Under normale omstændigheder sørger vi for at passe bedst muligt på beboernes penge. Derfor har vi en betalingsfrist på løbende måned + 30 dage til vores leverandører. Det, vi oplever nu, er meget langt fra normale omstændigheder, og vi er som alle andre stærk bekymrede over udviklingen. I forhold til de økonomiske konsekvenser har vi som en af landets største almene boligorganisationer en mulighed for at bidrage ved at sende en masse millioner i omløb her og nu, forklarer Christian Høgsbro, der er administrerende direktør i Boligforeningen AAB.

Fremrykker også april-betalingerne
Han håber, at fremrykningen kan hjælpe nogle af AAB´s mange leverandører, som lynhurtigt vil mærke konsekvenserne af, at samfundet kører på vågeblus.

- Mit håb er naturligvis, at vores fremrykning kan være med til at hjælpe erhvervslivet en smule i en meget hård tid. Jeg er helt klar over, at det et meget beskedent bidrag til de udfordringer, som samfundet står over for. Men jeg er også overbevist om, at det har en effekt, hvis alle bidrager på den ene eller den anden måde. Kan den her fremrykning af betalinger være endnu et lille bidrag til løsningen af de kæmpe udfordringer, samfundet står midt i, er det et lille offer, som AAB meget gerne bringer, siger Christian Høgsbro.

I alt betaler AAB knap 3000 fakturaer til en værdi af 30,9 millioner kroner før tid i marts måned, og det ligger allerede nu fast, at betalingen af fakturaer i april måned ligeledes vil blive fremrykket.

-los


Læs mere om Byggeri

15/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.