left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Boligområde skimmelrenoveres for 1,5 milliarder - Beboerne betaler regningenKommunalpolitikerne håber, at en mindre besparelse på varme vil kompensere for stigningen. Foto: Albertslund Kommune.

Boligområde skimmelrenoveres for 1,5 milliarder - Beboerne betaler regningen

700 boliger i Galgebakken i Albertslund skal renoveres for skimmelsvamp, og for beboerne betyder det en huslejestigning på 17 % straks plus yderligere stigning de næste 10 år

Del artiklen på

For at komme genstridig skimmelsvamp til livs har Kommunalbestyrelsen i Albertslund vedtaget en helhedsplan til 1,5 milliarder kroner i Galgebakken i Albertslund, og nu skal alle 700 boliger renoveres. Det skriver TV2 Lorry.

Sammen med et tilskud fra Landsbyggefonden skal planen finansieres af en solid huslejestigning for beboerne i området. Helt konkret vil huslejen stige med 17 % nu plus 1 % yderligere hvert år de kommende 10 år. Ifølge TV2 Lorry vil det potentielt betyde, at nogle beboere ikke kan blive boende i deres lejligheder, men det får ikke politikerne til at ryste på hånden.

- Det kan godt være, at der er nogen, der kommer over smertegrænsen, og det er jo rigtig ærgerligt. Men lad os se om det sker, siger Paw Østergaard Jensen, der er medlem af kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet.

-dc

Læs mere om Byggeri

14/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.