Aktuelle nyheder - Byggeri

Boligselskab fremrykker opgaver for millioner- Lige nu går det faktisk mest på at holde hjulene i gang, fordi vi har rigtig mange håndværkermestre og andet, som kan blive og bliver ramt, lyder det fra boligselskabet. Foto: Jonas B. Whitehorn

Boligselskab fremrykker opgaver for millioner

Boligselskabet Sjælland køber opgaver for 295 mio. kr. hos de sjællandske håndværkere. Nu fremrykker boligselskabet renovering og vedligeholdelse for at sikre, at der er arbejde under coronakrisen

Del artiklen på

Samfund - Corona

Boligselskabet Sjælland giver nu mulighed for at håndværkerne fremrykker vedligeholdelses- og renoveringsopgaver. Det sker som en hjælp til de ofte mindre virksomheder, der er hårdt presset af coronakrisen.

Det fortæller direktør Bo Jørgensen til EjendomsWatch.

- Lige nu går det faktisk mest på at holde hjulene i gang, fordi vi har rigtig mange håndværkermestre og andet, som kan blive og bliver ramt af det her, og det er også i vores interesse, at de stadigvæk er der i morgen, siger Bo Jørgensen, direktør for Boligselskabet Sjælland, i et interview med EjendomsWatch.

Boligselskabet bestiller opgaver for 295 mio. kr. i 2020, og tager nu kontakt til håndværkerne for at høre, om projekterne kan fremrykkes. Forventningen er, at det kan lade sig gøre ved ca. en tredjedel. Det kan være udendørsopgaver, der er planlagt til efteråret, men som altså kan laves allerede nu. Det giver noget ekstra arbejde i en periode, hvor mange andre opgaver bliver aflyst.

Boligselskabet Sjælland har allerede fremrykket betaling af fakturaer, så det nu sker med det samme, når fakturaen er godkendt, det svarer til ca. 30 mio. kr.

-jhn

Læs mere om Byggeri

20/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.