Aktuelle nyheder - Byggeri

Building Green Aarhus udsættes til 2021Man kan løbende holde sig opdateret på Building Green og bæredygtigt byggeri på nyhedssiden på messens hjemmeside.

Building Green Aarhus udsættes til 2021

De nye datoer for Building Green Aarhus bliver d. 21. og 22. april 2021. Også messen i Hamborg udskydes et år

Del artiklen på

Bæredygtighed - Klima

På grund af Covid-19 er Building Green Aarhus, der skulle have været afholdt d. 25.-26. marts, blevet aflyst. Ligeledes er Building Green Hamborg den 3.-4. juni aflyst.

Nu er der fundet nye datoer for de to bæredygtige byggerimesser, der nu afholdes hhv. d. den 21. og 22. april 2021 i Aarhus og i Hamborg på en ikke nærmere specificeret dato i juni næste år.

I mellemtiden kan man nu se frem mod efteråret og messerne i München d. 14. og 15. oktober og i København d. 28. og 29. oktober.

-los


Læs mere om Byggeri

23/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.