left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Bygma bliver sponsor på den danske del af Tour de France i 2022Sponsoratet giver Bygma mulighed for at skabe nogle unikke oplevelser for sine kunder. Foto: A.S.O. Alex Broadway.

Bygma bliver sponsor på den danske del af Tour de France i 2022

Når Tour de France 2022 triller i gang køres der tre etaper i Danmark i København, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg

Del artiklen på

Når Tour de France 2022 triller i gang, bliver det på dansk jord med tre etaper i hhv. København, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg.

- Det er en unik mulighed med Tour de France i Danmark; måske sker det kun denne ene gang. Derfor vil vi som den største danskejede leverandør af byggematerialer, gerne være med til at støtte op og sætte et aftryk som en af arrangementets sponsorer, siger adm. direktør i Bygma A/S Klaus Hadsbjerg.

-Det er en stor fornøjelse at annoncere partnerskabet med Bygma, som altid har støttet op om dansk sport. Vi er sikre på, at Bygma vil yde et flot bidrag til den danske fejring af Tour de France og cykelsporten generelt i hele Danmark. Bygma er et fantastisk match for Grand Départ Copenhagen Denmark, udtaler Alex Pedersen, direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark.

Dansk cykelsport er inde i en flot udvikling, hvor mange etablerede navne og nye unge talenter præger mediebilledet og leverer flotte resultater. I 2020 vandt Søren Kragh Andersen to etaper i det prestigefulde løb. Her i 2021 var hele 11 danske ryttere med i feltet for Tour de France, og danskeren Jonas Vingegaard kom ind på en samlet 2. plads.

Bygma har tidligere haft hovedsponsoratet af de danske håndboldherrer og har herigennem opnået en stor viden om, hvordan der skabes oplevelser og involvering rundt om et sponsorat, så det får endnu mere værdi.

-Tour de France - Grand Départ Copenhagen Denmark giver os mulighed for at skabe nogle unikke oplevelser for vores kunder og for at komme helt tæt på et cykelløb, som måske kun kommer til Danmark denne ene gang, mener Klaus Hadsbjerg.

-pf

Læs mere om Byggeri

14/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.