Aktuelle nyheder - Byggeri

Entreprenør udvider med jord-, beton- og kloakafdelingJimmy Pedersen.

Entreprenør udvider med jord-, beton- og kloakafdeling

Entreprenør Jimmy Pedersen ansætter tidligere samarbejdspartner og hele hans stab af kloak- og betonfolk

Del artiklen på

Det nordjyske entreprenørfirma Entreprenør Jimmy Pedersen (EJP) har udvidet med en jord-, beton- og kloakafdeling bestående af samtlige otte medarbejdere fra den mangeårige samarbejdspartner Entreprenør Kenneth Løt i Sæby, som nu er under afvikling. Indehaver Kenneth Løt følger selv med til EJP, hvor han skal stå i spidsen for den nye afdeling som formand:

- Vi har igennem længere tid arbejdet på at tilføre nye kompetencer til virksomheden, og det er nu lykkedes. Ansættelsen af Kenneth Løt og hans stab af kloak- og betonfolk er et stærkt supplement til vores eksisterende forretning med murer- og tømrerarbejde i egenproduktion. Vi får flere strenge at spille på og kommer til at stå stærkere ift. totalentrepriser, siger murermester og indehaver af EJP, Jimmy Pedersen.

Fra ApS til A/S
Udvidelsen sker på basis af et sundt økonomisk fundament. EJP har for andet år i træk opnået AAA-vurdering og forventer overskud for femte år i træk, når 2019-regnskabet fremlægges senere på foråret.

Som led i udvidelsen ændrer EJP endvidere selskabsform fra ApS til A/S og foretager en opdeling i forretningsområderne EJP Murer & Tømrer, EJP Kloak & Beton samt EJP Projekt. Sidstnævnte skal beskæftige sig med udvikling og salg af byggegrunde.

EJP kan i 2020 fejre 15-års jubilæum.

Nye, større omgivelser
Med etableringen af den nye jord-, kloak- og betonafdeling vokser EJP fra 10 til 18 medarbejdere, der alle samles på adressen Sagavej 4 i Gistrup ved Aalborg. Men kun for en kort periode.

I løbet af april og maj skifter EJP de nuværende lejede lokaler i Gistrup ud med 1250 m2 kontor, værksted og lager i en landejendom på Dybdalvej 11 ved Storvorde, godt seks kilometer øst for den nuværende adresse. Her er der langt bedre plads til en voksende maskinpark, som senest er udvidet med en 32 tons lastbil til entreprenørkørsel både internt og eksternt.

- Med flytningen får vi mere tidssvarende faciliteter og dobbelt så meget plads, siger Jimmy Pedersen.

-kj

Læs mere om Byggeri

1/4 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.