Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Forskerhus blandt træer og buske

Forskerhus blandt træer og buske

Arboretet i Hørsholm har fået tilført et nyt kontor- og forskningshus samt et lille publikumshus til områdets op mod 50.000 gæster

Del artiklen på

Arboretet i Hørsholm er en samling af træer og buske, der blev etableret i 1936 ifm. undervisning i botanik og planteanvendelse. I haven findes over 2000 arter af træer og buske - den største samling i Danmark.

Det nye kontor- og forskerhus ligger langs Kirkegårdsvej og afslutter haven her. Det karakteristiske langstrakte hus ses som to lette længer klædt i cedertræ, der løfter sig på begge sider af et stenklædt massiv. Mod vest løfter længen sig over det kuperede terræn, og for at understrege den lette karakter har begge længers aluminiumsklædte tag et let fald mod det centrale 'tårn' af sten. Husets materialer matcher omgivelserne på bedste vis, mens det samtidigt gør sig fri af terrænet.
Fra mødelokalet i den østlige længe er der udsigt over den nærliggende kirkegård, mens terrassen mod vest har solnedgangskig til Ubberød Dam.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 8.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder