Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fra metalhjem til stålhus

Fra metalhjem til stålhus

Ombygning af Dansk Metals tidligere hovedsæde er resulteret i et luksus Youth Hostel med 253 værelser og i alt 1150 sengepladser

Del artiklen på

Svømmepøl, biograf, parkeringskælder og fitnessrum er ikke begreber, man almindeligvis forbinder med overnatning 'on-a-shoestring', men det er ikke desto mindre noget af det, som tilbydes i Steel House Copenhagen - Arp Hansen Hotel Groups seneste udspil i økonomiklassen.

Ejendommen, der ligger tæt på Vesterport Station og søerne i København, omfatter i alt ca. 8400 m2.

Bygningens kompakte fysiske struktur og den regelmæssige vinduesspatiering synes ideel til indretning af et hostel med små værelser. Hovedvægten ligger imidlertid i de fælles faciliteter i stuetagen og livet omkring disse. Værelserne er som små maskiner indrettet til at opfylde basale fysiske og hygiejniske behov. Alt det sjove foregår derimod i bygningens stueplan og i kælderen.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 2.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder