left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Første spadestik med gode forbindelser i alle retningerTorsdag og fredag i sidste blev første spadestik til byggerierne i Business Park Ringsted taget.

Første spadestik med gode forbindelser i alle retninger

Dansk Støbeasfalt og Marius Pedersen har taget første spadestik til deres byggerier i Business Park Ringsted

Del artiklen på

Erhvervsområdet Business Park Ringsted er på 136 ha svarende til 1.360.000 m2. Det ligger med frit udsyn til motorvej E20 tæt på afkørsel 35, og hver dag passerer 52.000 biler området på motorvejen, hvilket gør virksomhederne i Business Park Ringsted både synlige og tilgængelige.

Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten deltog i begge spadestikceremonierne, som med hensyntagen til de stramme corona-restriktioner blev gennemført med et absolut minimum af deltagere.

- Vi har taget et væsentlig skridt i udviklingen af erhvervslivet i Ringsted Kommune. Jeg er utroligt glad for, at Dansk Støbeasfalt og Marius Pedersen nu går i gang med at opføre bygningerne til deres virksomheder, lyder det fra borgmester Henrik Hvidesten.

Formand for Ringsted Kommunes plan- og boligudvalg, Per Flor, tilføjer:

- I Business Park Ringsted får virksomhederne en central beliggenhed midt på Sjælland med gode forbindelser i alle retninger. Vi har små 45 minutter til København og Lufthavnen og blot en time til Odense. Vi glæder os til samarbejdet med virksomhederne, som vi er sikre på, bliver til gensidig gavn og glæde for alle parter.

Mulighed for hurtigt at forsyne kunder
Konstantin Mansfeldt, der er administrerende direktør hos Dansk Støbeasfalt, som vedligeholder og reparerer broer, tunneller og sikrer vandtætning af konstruktioner, siger:

- Vi har valgt at opføre vores nye domicil i Business Parken pga. Ringsteds strategiske placering, der giver os mulighed for hurtigt at forsyne kunder i alle retninger. Vi regner med, at vi er klar til at levere asfalt til nye som eksisterende kunder, efter sommerferien 2021.

Hertil supplerer administrerende direktør Simon Clausen fra Marius Pedersen, der er specialister i affaldsbehandling og genanvendelse:

- Vi samler alle vores aktiviteter på Sjælland uden for København i Business Parken. Vi har valgt Ringsted pga. den gode placering tæt ved motorvejsnettet, så vi får kortere afstand til flere af vores kunder. Vores samarbejde med Ringsted Kommune har været positiv, og vi har oplevet en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang gennem hele forløbet. Vi regner med, at vi kan være køreklar i december 2021.

-kj

Læs mere om Byggeri

18/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.