Aktuelle nyheder - Byggeri

Første spadestik taget til PostNords nye logistikejendomFørste spadestik blev taget med en helt særlig skovl d. 19. november. PostNord forventer at flytte ind i efteråret 2021.

Første spadestik taget til PostNords nye logistikejendom

Så har spaden vendt den først jord til den 35.000 kvm store logistikejendom i Køge, som PostNord, skal flytte ind i

Del artiklen på

Tilbage i juli offentliggjorde udvikleren af logistikejendomme, Logicenters, at virksomheden havde indgået en lejeaftale med PostNord om den nye 35.000 kvm. store logistikejendom, som nu bliver opført i Køge.

Og forleden kunne parterne så fejre aftalen med sammen at foretage første spadestik ved byggeriet.

- Vi er meget stolte over at være i stand til at udvide vores partnerskab med PostNord. Dette første spadestik er ekstra særligt for os, idet vi også står for hele udviklingen og opførelsen af ejendommen. Jeg er sikker på, at PostNord vil blive glade med dette logistikcenter, der kommer til at opfylde alle deres krav, siger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Bygningen har fokus på bæredygtighed og vil blive gjort klar til, at der kan etableres solceller på taget, ligesom det vil blive BREEAM-certificeret. Det er en klart beskrevet del at Logicenters strategi at udvikle bæredygtige faciliteter med lav CO2-udledning og lavt energiforbrug.

-los


Læs mere om Byggeri

25/11 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.