left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Fynske boligselskaber fusionererEt udvalg af de fem boligselskabers boliger, der nu kommer under samme paraply. Foto: Domea.dk.

Fynske boligselskaber fusionerer

Fem almene boligselskaber går sammen og bliver til ét stort boligselskab, der dermed samler ca. 1200 almene boliger på Fyn

Del artiklen på

Fyn får et nyt stort alment boligselskab. Det står klart efter, at fem boligselskaber med overvældende flertal har vedtaget at fusionere. Det drejer sig om Boligselskabet Vissenbjerg, Kerteminde-Munkebo Boligselskab, BSB Glamsbjerg, BSB Nordfyn og Nørre-Aaby Ældreboligselskab.
 
Fusionen samler ca. 1200 almene boliger, der ligger placeret i et område, som strækker sig fra Nørre Aaby på Vestfyn over Bogense på Nordvestfyn til Kerteminde på Nordøstfyn og Glamsbjerg i syd.
 
Det nye boligselskab har både ungdoms- og familieboliger og ældre- og plejeboliger, og beboerne og de boligafdelinger, de bor i, bliver en del af et fællesskab, der i kraft af sin størrelse vil stå solidt i fremtiden. Hidtil er det servicecentrets personale, der har sørget for at drive og vedligeholde boligerne og servicere beboerne i de fem boligselskaber - og det bliver de ved med i det nye selskab.

- De fem boligselskaber har ønsket at fusionere for at stå stærkere i mødet med fremtidens udfordringer og de stigende krav til effektivisering, der er i den almene sektor. Det vil desuden gøre boligselskabet til en mere attraktiv samarbejdspartner for kommuner og andre aktører, siger Claus Olesen, der er kundechef i Servicecenter Nord-/Vestfyn ved Domea.dk.
 
Den næste tid går med at få alt det praktiske på plads. Der er nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra de fem boligselskaber, som er i gang med at udarbejde et forslag til vedtægterne for det nye boligselskab, der endnu ikke har fået sit navn. De fælles spilleregler skal endeligt vedtages på et møde den 28. februar 2019. Fusionen ventes at træde i kraft i anden halvdel af 2019.

-kj

Læs mere om Byggeri

5/12 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.