scroll
Glasklare gelænder muligheder
Alle glasgelændere fra BV Design leveres med hærdet og lamineret glas.

Glasklare gelænder muligheder

BV Trappen lancerer nye muligheder for gelændere i glas og stål, som giver et mere frit udsyn end et traditionelt gelænder af træ

Vil man træde et trin op af eksklusivitetstigen, kan man nu få sin BV Design-trappe lavet med glas og stål i gelænderet.

Nyheden med glas og stål kan laves på mange forskellige måder, men fælles for dem er, at kvaliteten og eksklusiviteten er i top, og at det giver et mere frit udsyn end et traditionelt gelænder af træ. Glasset kan fås i klar glas, med toning eller i en matteret form.

- Det er en eksklusiv løsning, som vi selv er ret vilde med, og ud fra vores store trappeerfaring har vi valgt de tre bedste og mest moderne måder at lave glasgelænder på, siger Morten K. Madsen, salgsdirektør hos BV Trappen, og tilføjer:

- Et gelænder i glas og stål er høj kvalitet og eksklusivitet, men alligevel producerer vi løsningen til konkurrencedygtige priser – selv om glasløsningerne er lidt dyrere end løsningerne i træ.

Trapperne med glas og stål i gelænderet laves i tre forskellige løsninger: Glas monteret i rustfrie klembeslag, glas monteret i not fræset ind i vanger, håndlister og mæglere og glas monteret i rustfrie klembeslag monteret på rustfrie stålbalustre.

BV Design holder fast i traditionen omkring træhåndlister, så alle håndlisterne er lavet af træ, som passer til trappens trin og vanger.

- BV Trappen har udviklet et komplet program i rustfrie beslag, så løsningerne kan laves på alle typer af trapper. Der er tale om sikre og gennemtænkte løsninger, siger Bjarne Vangsgård, produktionsdirektør hos BV Trappen.

-cmn

11/2 2015