Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Helt ny bestyrelse er trukket i arbejdstøjet Borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder er ny mand i spidsen for Væksthus Sjælland, der er ejet af de 17 kommuner i Region Sjælland.

Helt ny bestyrelse er trukket i arbejdstøjet

Væksthus Sjælland hjælper virksomheder med at stifte professionelle bestyrelser, men hvert fjerde år får Væksthuset også selv nye folk på posterne. Ny formand er borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder

Del artiklen på

Virksomhederne er i højsædet i det daglige arbejde for Væksthus Sjælland, men bag væksthuset står en række repræsentanter fra både det politiske niveau og virksomhederne. I år er 6 ud af 7 pladser udskiftet i bestyrelsen og både formand og næstformand er nye på posterne.

John Brædder, som er borgmester i Guldsborgsund Kommune og som selv driver en række virksomheder, har overtaget hvervet som formand efter tidligere borgmester i Holbæk Kommune Søren Kjærsgaard.

- Væksthus Sjælland er en vigtig organisation for arbejdet med erhvervsudvikling i Region Sjælland. Jeg har jo i flere år fulgt med fra sidelinjen, og jeg må sige, at jeg er imponeret over det arbejde som vores regionale Væksthus har udført i de sidste ti år. Og derfor er det virkelig et spændende maskinrum, jeg nu rykker ind i som formand for Væksthus Sjælland, udtaler John Brædder.

Ny næstformand er Palle Svendsen, der driver virksomheder Delfi Technologies i Køge. Han overtager posten efter Steffen Steffensen, som har siddet i Væksthusets bestyrelse i en årrække.

Vigtigt arbejde
Den nye bestyrelse er generelt skiftet ud på stort set alle poster, eneste genganger er byrådsmedlem og tidligere borgmester i Slagelse, Lis Tribler. Og selvom bestyrelsen er ny, så er den klar til at trække i arbejdstøjet for at skabe resultater fra dag ét.

- Det kræver sit at sidde i Væksthusets bestyrelse for Væksthusets arbejde er vigtigt for vores region, og vi står med et erhvervsliv, hvor rammerne konstant ændrer sig og hvor tempoet er højt, og det skal Væksthusets også for at kunne følge med. Så vi skal som bestyrelse hele tiden have fingeren på pulsen og støtte indsatsen for vækst i Region Sjælland, udtaler John Brædder.

Med til at åbne døre
For væksthusets direktør Mads Váczy Kragh er bestyrelsen et vigtigt aktiv, som er med til at åbne døre og sætte retning for Væksthuset.

- Vores bestyrelse er et afgørende aktiv. Vi har i Væksthuset en hverdag fyldt med virksomheder, men bag det ligger et stykke arbejde med at skabe sammenhæng mellem aktører, sikre opbakning og åbne døre. Her er bestyrelsen et kæmpe aktiv for mig og for hele husets arbejde, fortæller Mads Váczy Kragh.

17 kommuner
Årligt arbejder Væksthus Sjælland med omkring 700 virksomheder. Væksthuset er ejet af de 17 kommuner i Region Sjælland. Udover at være sparringspartner for virksomheder driver Væksthus Sjælland driver blandt andet Vækstfabrikkerne, står bag Center for VækstAnalyse og er medstifter af investeringsfonden FinanceZealand.

- Vi har et meget aktivt Væksthus i vores region, og det er der virkelig behov for. Der er kommet mere gang i hjulene i erhvervslivet, men Region Sjælland er fortsat udfordret. Skal Væksthuset være med til at løse den udfordring, så skal vi være offensive. Og her har Væksthus Sjælland med f.eks. Vækstfabrikkerne og FinanceZealand gået foran med initiativer, som har skabt national opmærksomhed, fortæller John Brædder.

Den nye bestyrelse er formelt tiltrådt pr. 1. april 2018, og sidder de næste fire år. Medlemmerne er John Brædder (formand), Palle Svendsen (næstformand), Lis Tribler, Gert Jørgensen, Evan Lynnerup Olsen, Ole Hansen, Søren Anslund Stavnskær og Pia Lanken (observatør).

-los

Læs mere om Byggeri

13/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder