left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Hurtig bromontage i ValbyBroen drejes på plads.

Hurtig bromontage i Valby

Efter flere måneders forberedelse blev en jernbanebro udført som stålkonstruktion monteret over Vigerslev Allé

Del artiklen på

Ved Vigerslev Station i Valby har stålentreprenørfirmaet Danpro Steel Construction har monteret en jernbanebro udført som stålkonstruktion for entreprenørfirmaet Per Aarsleff. Broen er 12 meter bred, 37 meter lang og har en samlet vægt på ca. 275 tons.

Selve montagearbejdet blev udført sammen med kran og baksefirmaet BMS, og broen blev monteret ved hjælp af SPMT-køretøj (self-propelled modular transporter). I dette tilfælde er der tale om et køretøj, der er seks meter bred, 18 meter lang og består af 192 hjul, der kan dreje op til 135 grader. Alle hjulakslerne kan reguleres op og ned ved hjælp af hydraulik.

- Broen blev kørt i position ind over lejehylderne ved hjælp SPMT'eren, og broen blev sænket ned til nogle hydrauliske donkraft, som overtog lasten af broen, for derefter at blive positioneret i korrekt niveau. Broen skulle køres ind på plads og monteres inden få nogle få mm, og meldingen fra landmålerne blev, at den var monteret inden for fire mm., fortæller direktør Karsten Rasmussen, Danpro Steel Construction.

Han tilføjer:

- Vigerslev Allé var kun lukket fra fredag kl. 18 til søndag kl. 15, og den korte lukning var også en af årsagerne til, at broen blev monteret ved hjælp af SPMT'eren og ikke ved hjælp af en stor mobilkran. Der var ikke tid nok til at mobilisere og demobilisere så stor en kran i den tid, der var til rådighed.

Broen blev fremstillet i ni sektioner på værkstedet for derefter at blive transporteret til en midlertidig samleplads ved byggepladsen. De ni sektioner blev samlet og svejst sammen for derefter at blive malet og få udlagt en kunststofbelægning på oversiden inden montage.

-kj

Læs mere om Byggeri

6/12 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.