Aktuelle nyheder - Byggeri

Klatrende håndværkere sætter lokalt tema ind i AalborgPå fire år er Sky-Work blevet blandt de største indenfor erhvervsklatring i Danmark. Nu åbner virksomheden sin tredje afdeling i Danmark.

Klatrende håndværkere sætter lokalt tema ind i Aalborg

Sky-Work, der beskæftiger sig med erhvervsklatring, vil tættere på de nordjyske kunder og lancerer derfor nu et lokalt team i Aalborg

Del artiklen på

Vækst

2019 var på alle måder et rekordår hos vækstvirksomheden Sky-Work. Ordreindgangen voksede, nye medarbejdere blev ansat, kundeporteføljen blev bredere, og det netop offentliggjorte årsregnskab vidner om vækst på mere end 200 % i bruttofortjenesten sammenlignet med 2018.

Ambitionerne stopper dog langt fra her. Nu skal håndværkere, der hænger i reb for at rengøre og vedligeholde bygninger, være en del af gadebilledet i Aalborg og omegn.

- Vi har afdelinger i Herlev og Herning, som servicerer hele landet, men vi vil gerne tættere på vores nordjyske kunder, og det kommer vi bedst ved at være fysisk til stede. Derfor har vi ansat to dygtige folk, Mads Holm og Niklas Thykjær Madsen som de første Sky-Workers, der er 100 % dedikeret til at hjælpe kunder i Nordjylland. Det er ambitionen at teamet skal vokse i takt med antallet af opgaver i regionen, siger adm. direktør og medejer Jeppe Graversen.

Både Mads Holm og Niklas Thykjær Madsen er som alle andre ansatte i Sky-Work faguddannede håndværkere og certificerede erhvervsklatrere. Mads Holm skal som projektchef lede det nordjyske team. Han har tidligere været ansat som teamleder på Siemens vingefabrik i Aalborg.

Sky-Work blev stiftet i 2016 og beskæftiger aktuelt mellem 20 og 30 ansatte afhængigt af sæson. Vækstvirksomheden hjælper med alt fra reparationsopgaver i en lokal boligforening til specialopgaver for både industri og byggebranche.

Blandt andre søger arkitekter, ingeniører og bygherrer rådgivning om vedligehold, og bruger Sky-Work som sparringspartner lige fra projektering til anlæg, og når bygningen er i drift.

-los


Læs mere om Byggeri

18/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.