Aktuelle nyheder - Byggeri

Kursus: Commissioning i byggeriet

Kursus: Commissioning i byggeriet

SPONSORERET INDHOLD: Undgå unødig frustration med det rette værktøj til styring af projektet fra start til slut, og kom på forkant med fremtidens byggeri. På Danvaks commissioning kursus får du værktøjerne til styring af byggeprojekter

Del artiklen på

På Danvaks commissioning kursus får du værktøjerne til styring af byggeprojekter – tilmed af undervisere, der er blandt landets førende specialister på området. Nemlig Ole Teisen fra Sweco og Christian Hansen fra WSP (Tidligere Orbicon).

På kurserne giver Ole & Christian stribevis af tips og tricks til praktisk gennemførelse af Commissioning-processen byggeriet.

De fører dig igennem alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen i alle byggeriets faser - lige fra aftaler og kontrakter med interessenter til et år inde i driftsfasen.

 

Commissioning – Vejle

Modul A: 8. - 9. september 2020

Modul B: 5. - 6. oktober 2020

Tilmeld dig her: https://danvak.dk/produkt/commissioning-vejle-2020/

 

Commissioning – København

Modul A: 15. - 16. september 2020

Modul B: 20. - 21. oktober 2020

Tilmeld dig her: https://danvak.dk/produkt/commissioning-kbh2020/

Læs mere om Byggeri

9/7 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.