Aktuelle nyheder - Byggeri

Lysmaster i træ opgraderer både æstetik og funktionalitetDen en meter høje metalbase med installationsluge gør installation nem og sikrer, at der ikke opstår råd i træet ved overgangen mellem mast og terræn.

Lysmaster i træ opgraderer både æstetik og funktionalitet

Norsk træ langs de danske veje kan meget vel blive det nye sort, hvis Norpole bliver et hit i Danmark

Del artiklen på

Anlæg

Traditionelt har lysmasten været anset som et synligt og nødvendigt produkt til at få placeret kabler eller armaturer langs veje og stier.

Med de nye træmaster fra Norpole synliggøres mastens æstetiske værdi og understreger forholdet mellem mast og armatur, uanset om der er tale om klassiske eller mere moderne armaturer.

Masterne der produceres i Norge, leveres i heltræ og limtræ og i længder fra 3,5 meter op til 12 meters højde.

Af de nyskabende funktioner i de runde eller kvadratiske træmaster er et hul i midten af masten, der tillader kabler at løbe usynligt i midten af masten frem til armaturet.

Artiklen fortsætter under billedet...
Norpole-masterne fås både kvadratiske og runde op til 12 meters højde.

En anden forbedring i forhold til de traditionelle lys- og telefonmaster, er den en meter høje metalbase med installationsluge, der gør installation meget nem, men som også sikrer, at der ikke opstår råd i træet ved overgangen mellem mast og terræn.

Det er Urban Elements, der er dansk distributør af Norpole.

-los
Læs mere om Byggeri

11/2 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.