Aktuelle nyheder - Byggeri

Militærbroer løser problem på ringvejen ved Ribe

Militærbroer løser problem på ringvejen ved Ribe

Vejdirektoratet går nu i gang med forberedelserne til at forstærke og levetidsforlænge broen over Ribe Å

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

I løbet af december og januar udføre geotekniske undersøgelser omkring broen over Ribe Å, så alt forberedende arbejde er klar inden selve renoveringen af broen går i gang.

Det kommer til at betyde, at ét spor spærres på den eksisterende bro over to weekender, og store maskiner vil være synlige i området.

Arbejderne på selve broen på Ringvejen i Ribe vil blive udført i løbet af sommeren 2022 og strækker sig over en periode på 3-4 måneder. I den periode vil trafikken blive omlagt til en midlertidig vej, der allerede er etableret på stedet:

Låner militærbroer
Vejdirektoratet er i øjeblikket i gang med at planlægge og projektere vedligeholdelsesarbejdet på broen:

- Som det skarpe øje vil bemærke, mangler vi en bro over Ribe Å på den midlertidige vej. Vi er så heldige, at Forsvaret igen vil udlåne et sæt militærbroer. Vi forventer, at militærbroerne vil være udlagt over åen i perioden maj – november 2022, siger Mike Boesen, der er senior projektleder i Vejdirektoratet og ansvarlig for projektet i Ribe.

Ingen ny klapbro
Ingeniørregimentet fra Skive Kaserne udlånte tilbage i 2019 militærbroer til Vejdirektoratet, da planen på det tidspunkt var at bygge en ny klapbro over Ribe Å.

Siden er den plan ændret, og det er besluttet, at forstærke og levetidsforlænge den eksisterende bro:

- Det personel, der skal opsætte militærbroerne, er på mission i udlandet, men så snart, de er retur på dansk jord, kommer de til Ribe. Takket være det gode samarbejde med Forsvaret, kan vi disponere over broerne i et halvt år i 2022, og i den periode kan vi sagtens nå at udføre arbejdet på den eksisterende bro, siger Mike Boesen

Læs mere om Byggeri

23/11 2021
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.