left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny app samler viden om energi, byggeri og grøn omstillingDen nye app skal gøre det nemmere for medlemmer og ikke-medlemmer at få ny viden om Energiforum Danmarks aktiviteter og generel viden om den grønne omstilling.

Ny app samler viden om energi, byggeri og grøn omstilling

Energiforum Danmarks nye app EFDK er en ny indgang til viden, netværk og arrangementer om energi, byggeri og grøn omstilling

Del artiklen på

Energiforum Danmark lancerer nu en hel nyudviklet app, der samler viden, netværk og arrangementer på én platform. Her kan medlemmer netværke, og alle kan få nyheder, læse blogs og se og tilmelde sig til Energiforum Danmarks mange arrangementer.

Appen er udviklet for at gøre det nemmere at netværke og få overblik over Energiforum Danmarks tilbud, nyheder, arrangementer og kurser om energi og byggeri. Den giver også adgang til interessante blogs.

Man kan f.eks. se det fulde program til Energiforum 21Live og tilmelde sig et eller flere af de mere end 25 gratis online-arrangementer, som er en del af Energiforum 21Live-ugen her.

I appen kan man oprette sig som bruger og dermed få adgang til hele Energiforum Danmarks univers; herunder arrangementskalender, håndtere tilmeldinger til arrangementer, læse nyheder, Energiforum Danmarks magasiner og blog-indlæg; alt sammen en vigtig del af Energiforum Danmark netværkets aktiviteter.

Medlemmer af Energiforum Danmark kan endvidere få adgang til appens netværksdel, hvor medlemmerne kan kontakte hinanden, kommunikere og dele dokumenter.

Formand Lars Thygesen fortæller:

- Med appen kan du have foreningen og det gode netværk med dig alle vegne. Du kan se hvilke arrangementer, der er, hvem der er tilmeldt og holde dig opdateret med nyheder og politik. Appen kan ikke erstatte det gode netværk, men styrke og vedligeholde det.

Appen EFDK, der er gratis, går i luften samtidig med programmet til Energiforum 21Live – Energiforum Danmarks digitale vidensuge i uge 10, men kan allerede nu hentes på Google Play og i App Store.

Energiforum Danmark er en medlemsdrevet, netværksbaseret forening inden for energi og bygninger, hvor medlemssammensætningen går på tværs af værdikæden og på tværs af uddannelse, jobfunktioner, ansvarsområder og faglige specialer.

Energiforum Danmark arbejder for, at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie samfund.

-los


Læs mere om Byggeri

26/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.