Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny formand for DI Byg vil styrke det tværgående samarbejdeDI Bygs nye formand, Ole Sander fra Novisol, vil bl.a. tage fat på bæredygtighed, samarbejde i branchen, digitalisering og ikke mindst arbejdet med at gøre byggeriet mere lønsomt.

Ny formand for DI Byg vil styrke det tværgående samarbejde

Ole Sander fra Norisol er valgt som ny formand for DI Byg. Han ønsker fremadrettet bl.a. at fokusere på at høste potentialet ved at arbejde tættere sammen med DI Dansk Byggeri

Del artiklen på

DI Byg afholdt generalforsamling tirsdag den 22. september 2020. På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev den hidtidige næstformand Ole Sander fra Norisol valgt som ny formand for DI Byg.

- Vi går en spændende tid i møde for DI Byg, hvor vi vil fokusere på at høste potentialet ved at arbejde tættere sammen med DI Dansk Byggeri. Vi har fået helt nye muligheder for at præge udviklingen i branchen og de politiske rammer, nu hvor vi har fået samlet branchen under samme tag. Og der er mange vigtige dagsordener, som vi kommer til af tage fat på i forhold til bæredygtighed, samarbejde i branchen og digitalisering – og ikke mindst arbejdet med at gøre byggeriet mere lønsomt. Jeg ser særligt frem til at styrke det tværgående samarbejde og dialogen blandt medlemmerne og blandt alle aktører i byggeriet siger Ole Sander.

Ole Sander afløser Mogens Nielsen fra Saint-Gobain, som har valgt at udtræde af bestyrelsen. Mogens Nielsen har været formand for DI Byg siden 2008.

Ved generalforsamlingen blev følgende valgt ind som nye bestyrelsesmedlemmer:
Klavs Eske, chief commercial officer, Saint-Gobain Denmark
Peer Leth, Adm. Direktør, Troldtekt
Arne Becker, owner & business partner, FB Water

Udover Mogens Nielsen er yderligere to medlemmer udtrådt af DI Bygs bestyrelse. Det drejer sig om Martin Palmkvist tidligere MT Højgaard og Claus Lykke tidligere Primo Danmark.

DI Bygs bestyrelse ser nu således ud:
Ole Sander, adm. direktør, Norisol (formand)
Mette Brøndum, adm. direktør, Lindab
Andreas Christensen, bestyrelsesmedlem, Egernsund Tegl a.m.b.a.
Jens Eg, director, Building Materials, DAFA
Henrik Frank Nielsen, senior vice president, Rockwool
Erik Boyter, adm. Direktør, WindowMaster International
Tony Nielsen, salgsdirektør, Danfoss
Per Mikael Åkesson, direktør, Velux Danmark
Ulrik Branner, partner & CEO, Genie Belt
Gorm Rasmussen, adm. direktør, Carl Ras
Paul Erik Rask, adm. direktør, Nordic Waterproofing
Marianne Hemicke Rysgaard, adm. direktør, N. H. Hansen
Klavs Eske, chief commercial officer, Saint-Gobain Denmark
Peer Leth, adm. direktør, Troldtekt
Arne Becker, owner & business partner, FB Water

-los


Læs mere om Byggeri

23/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.