left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny ledelsesstruktur i 3XN’s grønne tænketankFra venstre: Susan Carruth, Kåre Stokholm Poulsgaard og Lasse Lind.

Ny ledelsesstruktur i 3XN’s grønne tænketank

3XN’s forsknings- og innovationsenhed GXN får ny ledelsesstruktur og styrker organisationen på vigtige strategiske områder

Del artiklen på

3XN blev grundlagt i 1986 og har sidenhen skabt arkitektur med rod i skandinaviske traditioner til et globalt publikum med udgangspunkt i, hvordan bygninger afspejler og påvirker menneskelig adfærd og miljøet. I den ånd blev den grønne tænketank GXN etableret i 2006 af 3XN’s grundlægger Kim Herforth Nielsen og GXN’s direktør Kasper Guldager for at systematisere arbejdet og tværfagligheden indenfor bæredygtighed, og gøre det til en integreret del af tegnestuens kerneforretning.

Efter 15 år ved roret har Kasper Guldager valgt at søge nye udfordringer og giver stafetten videre til næste generation, som skal fastholde og fortsat udvikle GXN’s position og strategiske kerneområder.

- Jeg har brugt hele min karriere på at udvikle GXN til den praktiserende tænketank, den er i dag, og jeg er ekstremt stolt af at kunne overdrage en sund forretning i fremdrift til et team uden sidestykke, siger Kasper Guldager, som nu sætter sig nu på den anden side af bordet som ejendomsudvikler, hvor han skal udvikle bæredygtige byggerier.

GXN udvider ledelsesstrukturen med Lasse Lind, partner i GXN og Head of Consultancy, Susan Jayne Carruth, Head of Operations og Kåre Stokholm Poulsgaard, Head of Innovation. Alle tre kommer fra nøgleroller i GXN gennem en årrække og har været del af den vækstrejse, som GXN er på. Det er således erfarne kræfter, der fører GXN videre til næste kapitel.

GXN beskæftiger mere end 20 ansatte med mangfoldige kvalifikationer. Forsknings- og innovationsenheden specialiserer sig indenfor cirkulært design, adfærdsdesign og digitalt design og indsamler og anvender den nyeste viden om materialer, bæredygtighed, adfærd og nye teknologier i tegnestuens design og arkitektur.

- Kasper har ydet en kæmpe indsat for 3XN og GXN gennem de 15 år, hvor han som direktør for GXN har været en af drivkræfterne i udviklingen af bæredygtige projekter og kultiveringen af samarbejdspartnere. Jeg takker Kasper for hans store indsats, og vi kommer til at savne ham hos 3XN og GXN, siger Kim Herforth Nielsen, der er seniorpartner og kreativ direktør i 3XN.

3XN’s ejerkreds og ledelse kommer til at bestå af seniorpartnere Kim Herforth Nielsen, Jeanette Hansen, Jan Ammundsen og Audun Opdal.

-kj

Læs mere om Byggeri

25/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.