Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ny partner hos træhusfirmaet Scanwo Partner i Scanwo Anders Hankelbjerg (tv.) er sikker på at Niels Peter Hansen (th.), er den rette mand til at skabe ny vækst i virksomheden.

Ny partner hos træhusfirmaet Scanwo

Prognoserne for byggebranchen anno 2018 ser lovende ud, og træhusfirmaet Scanwo udvider derfor ejerkredsen med det lokale salgstalent Niels Peter Hansen

Del artiklen på

5000 nye ansættelser i byggebranchen, lave renter, økonomisk vækst og stigende boligpriser. Det er blot nogle af tendenserne i den seneste konjunkturrapport fra Dansk Byggeri, som skaber positive forventninger til 2018.

Scanwo, der er forankret i Vejle, har leveret træ- og bjælkehuse til kunder i hele Danmark gennem mere end et årti, og her er forventningerne og ambitionerne for det nye år store.

Derfor har virksomhedens ledelse truffet en beslutning om, at netop nu er det rette tidspunkt at udvide både medarbejderstaben og ejerkredsen. Det betyder, at 34-årige Niels Peter Hansen fra 1. januar er ny medejer og samtidig tiltræder i stillingen som salgschef.

– Scanwo er en sund virksomhed, hvor jeg kan være med i alle processer fra A-Z, og det er motiverende for mig. Min rolle bliver at indgå i den daglige ledelse og samtidig styrke salgsorganisationen. Allerede nu har vi mange projekter i støbeskeen, men jeg vil arbejde på at skabe flere og tiltrække nye samarbejdspartnere til Scanwo, fortæller Niels Peter Hansen.

Sans for salg
I en alder af kun 34 år har Niels Peter allerede mere end ti års erfaring fra byggebranchen. Han kommer fra en stilling som erhvervschef hos Invita i Vejle, hvor han har været ansvarlig for salg til erhvervskunder.

– Vi har arbejdet med Niels Peter Hansen som vores samarbejdspartner ved Invita gennem mere end ti år, og vi kender derfor hinanden særdeles godt. Han har et bredt netværk i byggebranchen samt stor erfaring og kendskab til opførelsen af parcelhuse. Derfor passer han godt ind i Scanwo, og derfor er vi overbeviste om, at han kan være med til at rykke Scanwo fremad, siger Anders Hankelbjerg, partner i Scanwo.

Med virksomhedens nye partner og medarbejder er Scanwo, der til daglig holder til på Skomagervej i Vinding, nu oppe på ni fastansatte.

-los


Læs mere om Byggeri

12/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder