bygma
bygma
scroll
Rykker ind i Sverige med alle sine danske produkterFra venstre ses Ricki Kjeldsen, Dennis Povlsen, Simon Norrman og Jesper Buch, der er samlet for at underskrive TreeTops’ opkøb af 70 % af Unika Väggar.

Rykker ind i Sverige med alle sine danske produkter

TreeTops, der fik tv-løven Jesper Buch med i ejerkredsen i efteråret, har købt svenske Unika Väggar og vil nu til at sælge hele produktpaletten via det lille firma

Af Louise S. Strøbech

1. juni overtog danske TreeTops Trading det svenske enmandsfirma Unika Väggar, der holder til i Höllviken udenfor Malmø. Det har været ejet af Simon Norrman, der nu som medarbejder i TreeTops har fået titel af direktør, fortæller medejer og direktør Ricki Kjeldsen.

- Vi har solgt paneler til Unika Väggar i et stykke tid, og firmaet passer godt ind i vores setup og vores vækststrategi. Den største forskel er, at Simon har solgt direkte til private kunder, mens vi sælger gennem byggemarkederne. Fremadrettet sælger vi gennem byggemarkeder i både Danmark og Sverige, siger Ricki Kjeldsen, der sammen med Jesper Buch og Dennis Povlsen ejer 70 % af den svenske virksomhed, mens Simon Norrman nu ejer 30 %.

Også Norge og Tyskland er kommet på TreeTops’ landkort gennem salg via byggemarkeder der, og den udvikling kan i høj grad tilskrives Jesper Buchs indtræden i firmaet.

- Vi får allerede mange forespørgsler fra både Sverige, Norge og Tyskland, som vi sender her fra Danmark, for det er forholdsvist simple materialer, vi sælger, så fragten gør dem ikke så meget dyrere, siger Ricki Kjeldsen, der indenfor de sidste to måneder har ansat tre nye medarbejdere.

Snart skal en medarbejder, der får fokus på både Sverige og Norge, også meget gerne være på plads, så salget kan boostes i de to broderlande mod nord.

Hele interviewet kan læses i fagbledet Puff, der udkommer d. 25. juni.

louise@odsgard.dk

10/6 2021