Aktuelle nyheder - Byggeri

Sammensmeltning af sagsstyring og tilbudsgivning sparer tidSammenkoblingen af de to digitale platforme giver håndværkere og entreprenører bedre overblik over de løbende sager samt smartere arbejdsgange for både ledelse og medarbejdere.

Sammensmeltning af sagsstyring og tilbudsgivning sparer tid

Håndværkere og entreprenører kan opnå markante tidsbesparelser, nu hvor timesagsstyrings-platformen Ordrestyring og kalkulationsprogrammet Sigma er koblet sammen

Del artiklen på

Effektivisering

Nu behøver håndværkere og entreprenører ikke længere at bruge en masse tid på manuelt at overføre kalkulationen fra Sigma programmet til Ordrestyring. De to programmer er nu smeltet sammen, så kalkulationen let kan overføres til ordrestyringsprogrammet, hvor det med få klik kan konverteres til en ordre på det enkelte sagsnummer.

- Det her er en integration, som har været efterspurgt i lang tid. Specielt tømrere og entreprenører, som har effektiviseret deres forretning med vores drift- og planlægningsmotor, har efterspurgt en direkte kobling til Sigma, fortæller Mikkel Leffers Svendstrup, head of partnerships hos Ordrestyring.

En af de håndværksvirksomheder, der har efterspurgt den direkte kobling mellem de to digitale platforme, er Lars Hoffmann Jensen, der er indehaver af Tømrerfirmaet Hans Jensen i Struer. Han kan nu overføre sine Sigma kalkulationer automatisk til ordrestyring.

- Jeg sparer en masse tid, samtidig med jeg minimerer risikoen for fejl, fordi overførslen af kalkulationen foregår automatisk. Derudover har jeg et langt bedre overblik end tidligere, bl.a. fordi jeg nu har mulighed for at have alle kalkulerede materialelister, antal timer mm., liggende på den enkelte sag i Ordrestyring, forklarer han.

Med den direkte kobling af de to digitale platforme er det bl.a. også muligt at overføre underentrepriser udført i Sigma, og fordele dem ud på sagen i ordrestyringssystemet.

Hent de bedste digitale værktøjer
Det tætte partnerskab med Sigma Estimates er et led i en klar strategi hos Ordrestyring, der handler om at åbne op for et stort app-univers rundt omkring ordrestyring, så de forskellige faggrupper inden for byggeriet kan integrere med lige præcis de programmer, der passer til deres forretning. F.eks. kalkulation, lønprogrammer, regnskabsprogrammer m.fl.

- Vores IT-platform er født til at integrere endnu mere smidigt med flere andre systemer og digitale programmer målrettet håndværkere. Det betyder, at vi i dag lynhurtigt kan koble f.eks. økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystemer, GPS mm. på vores app-univers, så håndværkere kan plukke præcis de digitale værktøjer de har brug for, siger Mikkel Leffers Svendstrup.

Ordrestyring har i dag ca. 50 systemer og programmer i deres økosystem af digitale værktøjer.

Data flyder frit
Hos Sigma Estimates har man på samme måde som Ordrestyring stor fokus på, at data flyder frit mellem Sigma programmet og andre systemer. Opbygningen af et app-univers rundt om Sigma, hvor kunderne kan vælge mellem de bedste apps til lige præcis deres behov, er helt essentielt.

- Vi må bare konstatere, at digitale værktøjer, der taler sammen er mere og mere efterspurgte efterhånden som byggebranchen bliver mere og mere digital - og det går stærkere og stærkere, siger CEO hos Sigma Estimates, Peter Sørensen.

Han pointerer, at det basalt set handler om, at priserne fra kalkulationsprocessen automatisk føres over til mange forskellige formål, såsom opfølgning, bestilling, opgavestyring, KS, dokumentation, rapportering mv.

Integrationen mellem Sigma og Ordrestyring klares online via Ordrestyrings support, der skræddersyer integrationen, så det passer til den enkelte bruger.

-losLæs mere om Byggeri

19/6 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.