left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Skala Arkitekter intensiverer norsk satsning Mette Louise Jepsen skal prøve kræfter med det norske marked for offentlige projekter.

Skala Arkitekter intensiverer norsk satsning

Arkitektvirksomheden forfølger sine vækstambitioner ved at gennemføre en intern ledelsesrokade, hente nye kræfter udefra og sætte ekstra tryk på det norske marked

Del artiklen på

Over de seneste år har Skala Arkitekter præsteret en sund, organisk vækst, og den gode udvikling sætter turbo på en række strategiske indsatsområder. På arkitektvirksomhedens tegnestuer i Horsens og København gennemføres nu en intern ledelsesrokade, som dels betyder tilgang af en ny, skarp profil fra branchen, dels frigiver erfarne kræfter til norsk satsning.

Jeppe Blohm Nielsen tiltrådte således pr. 1. december som tegnestueleder i København, mens den nuværende tegnestueleder Mette Louise Jepsen skal stå i spidsen for indsatsen i Norge. Samtidig tiltræder Rene Nedersee Andersen som tegnestueleder i den jyske del af arkitektvirksomheden. Han har siden 2017 været ressourceansvarlig hos Skala Arkitekter.

- Med tilgangen af en ny erfaren profil som Jeppe Blohm Nielsen styrker vi den sunde vækst, som vi er inde i i disse år. Vores succes skyldes i dén grad et stærkt team af kompetente og erfarne kræfter, og det samme skal nu sende os videre mod vores nye vækstmål, siger CEO Kurt Ankjær.

Artiklen fortsætter under billedet...
Tidligere ressourceansvarlig hos Skala Arkitekter Rene Nedersee Andersen skal fremover være tegnestueleder i den jyske del af arkitektvirksomheden.

Offentlige, norske projekter i kikkerten
Det er især det norske marked, tegnestuen vil åbne mere op for med en dedikeret indsats. Mette Louise Jepsen har hen over de seneste år skabt gode resultater i den københavnske afdeling, og nu skal hun prøve kræfter med Norge, hvor hun også tidligere har praktiseret.

Artiklen fortsætter under billedet...
Jeppe Blohm Nielsen er tiltrådt som tegnestueleder på Skala Arkitekters tegnestue i København.

Skala Arkitekter har mange offentlige projekter på referencelisten, og derfor er det primært det segment, man har i kikkerten:

- Det er blandt andet skoler, institutioner og pleje-sektoren vi især kigger mod i Norge. Fra det danske marked har vi solid erfaring og referencerne på plads, og det er også områder, der vil vækste i de kommende år, lyder det fra Kurt Ankjær.

Han tilføjer, at tegnestuen i Horsens med Rene Nedersee Andersen bag roret ligeledes betyder, at der bliver frigivet flere ledelseskræfter til andre strategiske indsatsområder.

-losLæs mere om Byggeri

6/12 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.