Aktuelle nyheder - Byggeri

Solid samarbejdspartner med kontrolleret vækstBase Erhvervs hovedkontor i Horsens er blevet udvidet, så der er skabt mere plads til de flere medarbejdere, den øgede omsætning har skabt behov for.

Solid samarbejdspartner med kontrolleret vækst

SPONSORERET INDHOLD: Entreprenør-virksomheden Base Erhverv med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har netop afsluttet sit 17. regnskabsår med den største omsætning nogensinde

Del artiklen på

Omsætningen udgør 248 millioner kr. mod 209 millioner kr. året før. Årets resultat før skat udgør 6,5 millioner kr. mod 7,6 millioner kr. året før, og soliditets-graden er øget fra 30,4 % til 35,6 %. Siden etableringen i 2003 har Base Erhverv udført 114 projekter med et samlet etageareal på 273.193 m2 indenfor især idræts- og erhvervsbyggeri.

Adm. direktør, CEO Klaus Rønslev siger:

- Vi har i en årrække haft stabil, kontrolleret vækst. For BASE Erhverv er vækst således i sig selv ikke et mål. Vi vil ganske enkelt ikke være de største - vi vil være de bedste. Alligevel er den kontrollerede, konstante vækst også en pejling om, hvilken ’rejse’ vi er på. Den begyndte i 2003, hvor virksomheden blev stiftet, og hvor vi udelukkende byggede lager- og produktionshaller. Siden har vi stille og roligt bygget flere nicher på sortimentet - senest museums-magasiner og kontor-højhuse. Af de fire magasiner, der senest er bygget i Danmark, har vi således vundet de tre. Og i takt med, at alle byer i Danmark skal fortættes, så kontorer skal bygges i højden, har vi senest bygget kontorejendomme på 9 etager i Horsens og 14 etager i Aarhus.

- Siden den seneste krise - før den nuværende Corona-krise - har vi fokuseret på at være rigtig gode til andet byggeri end det traditionelle. Aktuelt har vi fokus på de kommunale ’værdiparker - eller resurse-centre - som er ’det nye sort’ for kommunale genbrugspladser. Vi skal sortere mere affald, og Base Erhverv vil med sit videns- og serviceniveau - fuldstændig som med museums-magasiner og kontor-højhuse - gerne deltage i konkurrencen. Vi er således netop blevet prækvalificeret til et resurse-center i Vejle. Et projekt til 200 millioner kr., siger Klaus Rønslev.

Artiklen fortsætter under billedet...
Base Erhverv arbejder målrettet på at levere bl.a. idræts- og erhvervsbyggeri med et videns- og serviceniveau over resten af branchen. Væksten – den skal som altid være kontrolleret, lyder det fra adm. direktør i Base Erhverv, Klaus Rønslev.

Behov for flere medarbejdere
Den øgede omsætning har også betydet behov for flere medarbejdere, og virksomheden - der aktuelt mangler en medarbejder i Roskilde - beskæftiger i dag 17 holdspillere. I takt med øget omsætning og flere medarbejdere, er faciliteterne i både øst og vest blevet udvidet. I december 2019 rykkede Roskilde-afdelingen til forstaden Trekroner, og i april kunne Base Erhverv as tage en ny kontorbygning i brug i Horsens.

- Den positive udvikling ser ud til at fortsætte, og det kan kun lade sig gøre med dygtige og dedikerede medarbejdere, der alle kender værdien af deres indsats for holdet. Samtidig er det helt essentielt, at alle medarbejdere ved præcis, hvorfor vi er her, og hvad holdets kerneopgave er: At levere idræts- og erhvervsbyggeri med et videns- og serviceniveau over resten af branchen. Derfor arbejder vi fortsat hårdt for at være branchens bedste arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kan udfolde deres fulde potentiale til gavn for dem selv, virksomheden samt vores kunder og leverandører, siger Klaus Rønslev.Læs mere om Byggeri

25/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.