Aktuelle nyheder - Byggeri

Tag på tur til Danmarks smukkeste huseBorreby er en af de 5 såkaldte ”herreborge” i landet og det befæstede voldsted blev opført i 1556 af rigskansler Johan Friis.

Tag på tur til Danmarks smukkeste huse

Elsker du godt håndværk? Så kan du i sommerferien besøge nogle af Danmarks smukkeste steder og huse. Organisationen Historiske Huse har lavet en guide til dig - den finder du her

Del artiklen på

Samfund - historisk byggeri

Langt færre skal til Italien eller Frankrig denne sommer, fordi de på grund af Corona-krisen vælger de hjemlige himmelstrøg. Men hvor tager man så hen, hvis man leder efter skønhed og ånd?

Organisationen Historiske Huse har de sidste 7 år ladet danskerne kåre Danmarks smukkeste steder – landsbyer, købstæder, herregårde, bondegårde, vandmøller m.m. I denne guide har de samlet 20 af dem - alle nominerede eller vindere i konkurrencerne.

-jhn

Du finder guiden her

Fakta: Historiske Huse
Historiske Huse er et formaliseret samarbejde mellem Bygnings Frednings Foreningen BYFO, Foreningen Bevaringsværdige Bygninger og Bygningskultur Danmark.

Det er en interesseorganisation, der arbejder for at skaffe ejerne af de bevaringsværdige og fredede bygninger juridiske og økonomiske forhold, så de nemmere kan bevare deres hus og dermed en væsentlig del af Danmarks kulturarv. De arbejder samtidig med at gøre bygningskultur til en folkesag via bred formidling, kampagner og konkurrencer.

 

Læs mere om Byggeri

25/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.