left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Tager et stort skridt mod CO2 neutral affaldshåndteringVisionen hos Damifo er at genanvende stort set alt, hvad der modtages på genbrugspladsen. Det får medarbejderne til at tænke ud af boksen, så alt upcycles eller genanvendes.

Tager et stort skridt mod CO2 neutral affaldshåndtering

Dansk Miljøforbedring – Damifo har vundet udbuddet hos Argos genbrugspladser, og modtager nu materialer fra genbrugspladserne i Odsherred. Målet er at nå en CO2 neutral affaldshåndtering i 2030

Del artiklen på

Miljø - Klima - Recycling

Når der fremover afleveres kasserede byggematerialer og byggeaffald som vinduer, døre, jord og beton fra renoveringer og nedrivninger til det kommunalt ejede Argo, vil det være miljøvirksomheden Dansk Miljøforbedring – Damifo, der står for genanvendelsen af materialerne.

Damifo, der modtager og genanvender materialer og affald fra byggeriet, har nemlig vundet udbuddet hos Argos genbrugspladser, og modtager nu materialer fra genbrugspladserne i Odsherred.

Damifo er glade for at kunne bidrage til, at regeringens målsætning om en CO2 neutral affaldshåndtering i 2030 kan lykkes. Målsætningen er helt i tråd med Damifos bestræbelser på at udnytte tilgængelige resurser på en mere intelligent og bæredygtig måde.

- Visionen hos Damifo er at genanvende stort set alt, hvad vi modtager på pladsen. Det får os til at tænke ud af boksen ved upcycling, og stort set alt genanvendes, når vi modtager det. Betonen laver vi om til nyt, småt beton (knust beton 0-32mm), den rene jord bliver kvalificeret og harpet til ny muldjord. Glas omdannes til genbrugsmaterialer, og genanvendes til ny glas hos en godkendt modtager, hvor glasset blandt andet kan bruges til flasker, slutter Lars Lykke.

Da Damifo også gerne vil fungere som en offentlig og privat tænketank inden for resurseudnyttelse, så ser man store muligheder i regeringens oplæg til CO2 neutral affaldshåndtering og vil meget gerne indgå i nye innovative affaldsløsninger og udvikling af nye metoder.

Om Damifo
Damifo er en miljøvirksomhed, der tilbyder løsninger indenfor bygge-, anlægs- og genbrugsbranchen. Virksomheden har en stærk ejerkreds inden for genanvendelses- og entreprenørbranchen.

Med den nye plads i Hedehusene kan virksomheden modtage nye materialer som grene og rødder, asfalt, beton, tegl, karteringsjord og isolering som Rockwool og glasuld.

Virksomheden ejer også Dansk Affald i Vojens som blev opkøbt tilbage i 2018.

-losLæs mere om Byggeri

12/6 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.