Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Tagsnedkeren lander rekordresultat

Tagboliger og digitalisering er nogle af hovedårsagerne til, at tømrervirksomheden i 2017 fik en omsætning på 41 mio. kr.

Del artiklen på

Med en omsætning på 41 mio. kr. i 2017 lander tømrervirksomheden Tagsnedkeren i Stenlille på Sjælland det bedste resultat nogensinde. Renovering af tørrelofter i København er med til at trække væksten op, samtidig med at digitale værktøjer som bl.a. professionel kalkulation har gjort Tagsnedkeren mere konkurrencedygtig.

Tagsnedkeren i Stenlille, der med knap 40 ansatte har specialiseret sig i tagrenoveringer, facaderenoveringer og tagboliger i København, forventer ifølge adm. direktør Claus Jensen yderligere vækst i de kommende år.

- Samtidig med at det generelt har været vækst inden for vores arbejde med klimasikring, så er vi også rigtig godt i gang med at gøre os gældende med at omdanne de store, gamle tørrelofter i københavnske etageejendomme til moderne lejligheder. Det område bevæger vi os mere ind på, og bl.a. derfor forventer vi også en vækst på 20-25 % de kommende år, forklarer Claus Jensen.

- Vi regner ikke længere forkert
Som i mange andre virksomheder i byggebranchen vinder digitaliseringen også indpas hos Tagsnedkeren. Regnskabsprogrammet e-conomic har digitaliseret fakturahåndtering og bogføring, og det professionelle kalkulationsprogram Sigma har effektiviseret og digitaliseret hele tilbudsgivningen.

- Med eksempelvis Sigma, som vi indførte for ca. tre år siden i stedet for Excel, er vi blevet langt skarpere til at give præcise tilbud, og derfor har det været muligt for os at omsætte væksten direkte til bundlinjen. Vi regner simpelthen ikke forkert længere, og det betyder, at vi de sidste tre år har tjent penge på alle de sager, vi har vundet, siger Claus Jensen.

Med Sigma har Claus Jensen også en sikkerhed for, at de materialer, timer mm., som han taster ind, også kommer med i det samlede regnestykke, fordi det sker automatisk. Og hvis han går ind og retter i f.eks. timesatser, skal han kun gøre det ét sted, fordi det automatisk bliver rettet alle steder. Det er med til at han hele tiden bevarer overblikket.

Claus Jensen peger på, at det at digitalisere sin forretning jo ikke er en kæmpe omvæltning, hvor alt skal udskiftes og digitaliseres fra det ene øjeblik til det andet. Det er et spørgsmål om at bruge nogle digitale værkstøjer, der passer ind i virksomheden, og som automatiserer og optimerer nogle manuelle arbejdsgange.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder