Aktuelle nyheder - Byggeri

Tips til vedligeholdelse af dit hjem

Tips til vedligeholdelse af dit hjem

ANNONCE: Fra dobbelt dørmåtte til ophængning af en tørresnor - disse simple tiltag vil hjælpe med at holde dit hjem sundt og dejligt hen over sommeren

Del artiklen på

Hvis du har lige ekstra tid i kalenderen, nu det er sommer, er det oplagt at få ordnet nogle praktiske ting i hjemmet. Hvis du bor i et hus, har du nok en lang liste af forbedringer, som du drømmer om at få gjort noget ved engang. Men nogle ting er vigtigere end andre og vi bringer i denne artikel nogle idéer til, hvad der er godt at få gjort noget ved for at passe bedst muligt på dit hjem.

Tjek din røgalarm
Undersøg om samtlige af dine røgalarmer i hjemmet virker og om deres batteri stadig duer. Gør det gerne til en halvårlig vane for at være på den sikre side.


Udnyt varmen
Hvis du ikke allerede har en, så hæng en udendørs tørresnor på. Ved at lade solen tørre dit vasketøj sparer du penge og energi ved at hoppe tørretumblingen over - og hvem elsker ikke duften af lufttørret sengetøj!


Undersøg om du skal have renset dit tag
Hvis efterårets og vinterens regn og tåge har medført alger, mos eller lav på dit tag, så overvej at få det professionelt renset, hvilket du kan læse mere om her.  Bevoksningerne kan vokse sig ind under dit tag og løfte det, hvilket kan medvirke indtrængen af vand i huset, så det er vigtigt at holde sit tag rent og fri for mos.


Rengør din veranda
Fej dit veranda-gulv grundigt, vask det derefter over med et universalrengøringsmiddel. Vær opmærksom på ikke at bruge for meget af det, da det kan give misfarvninger. Hvis der har opbygget sig meget snavs mellem gulvbrædderne, kan du med fordel skrubbe dem med en børste.


Tjek for lækager
Gå alle dine slanger samt indvendige og udvendige vandhaner igennem for lækager. Selv en lille utæthed kan give et stort spild af vand på sigt. Meget små utætheder i vandslanger kan dækkes ved at vikle almindelig isolationstape rundt om den tørre slange i et par overlappende lag.


Stop snavs ved døren
Hold sommerens uundgåelige mudder og møg udenfor med to forskellige dørmåtter ved din hoveddør. Placer en grov måtte udenfor og en blødere stof-måtte indenfor for at få samlet mest muligt snavs op. Husk at instruere dine familiemedlemmer i at tage dere sko af, inden de går hele vejen ind i huset. Hvis du bor tæt på stranden, kan du med fordel stille en balje med vand ved døren, så sandede fødder kan få et skyl, inden de bevæger sig ind og tilsander hele huset.


Analyser din terrasse
Tjek din terrasse efter for tegn på råd og hammer de søm i, som eventuelt titter op på gulvbrædderne. Derefter kan du bestemme dig for, om terrassen trænger til at blive forseglet. Dette kan du gøre ved at stænke vand gulvbrædderne. Hvis vandet lægger sig som perler på toppen, behøver du ikke gøre mere. Hvis brædderne suger vandet med det samme, er det tid til at give din terrasse omgang forsegling.

Læs mere om Byggeri

29/7 2019
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.