Aktuelle nyheder - Byggeri

Trods minus: Godkendt årsregnskab for genrejst Pihl & Søn Pihl & Søn har ambitioner om at være blandt Danmarks bedste entreprenører med fokus på hoved-, total og styringsenterpriser, siger adm. direktør Halldór P. Ragnarsson.

Trods minus: Godkendt årsregnskab for genrejst Pihl & Søn

Pihl & Søn A/S har siden genrejsningen i 2017 vundet mange ordrer. Trods et resultat på -5,8 mio. kr. har massive investeringer givet virksomheden en god start

Del artiklen på

Siden genrejsningen sidste år har Pihl & Søn investeret i at bringe den hæderkronede virksomhed tilbage og har ansat mange højtuddannede byggefolk med flere års erfaring i branchen for at samle det rigtige hold af ledelse og fagspecialister.

Adm. direktør Halldór P. Ragnarsson kigger derfor med stolthed tilbage på regnskabsåret 2017/2018, der viser, at man trods et resultat efter skat på -5.8 mio. kr. er kommet bedre fra start end budgetteret.

- Vi er meget glade for dette årsresultat, der er bedre end forventet. Det er omkostningsfuldt at genrejse så stort et projekt, og vi havde budgetteret med flere investeringsår, men vi er allerede i gang med flere byggeprojekter og møder stor interesse blandt bygherrerne. Vi følger den plan, der er blevet lagt, og det går rigtigt godt, siger Halldór P. Ragnarsson.

Entreprenørvirksomheden kunne tilbage i oktober fortælle, at Pihlkonsortiet med entreprenørvirksomhederne LM Byg og M.J. Eriksson vandt totalentreprisen på Hotel Scandic Spectrum, der bliver Scandic Hotels hidtil største hotel i Norden.

Flere projekter i pipelinen
Pihl & Søn har på kort tid opbygget et solidt grundlag sammen med netop LM Byg og M. J. Eriksson. Det har betydet, at Pihlkonsortiet er blevet inviteret til at byde på flere spændende entrepriser bl.a. på grund af de tre specialiserede entreprenørselskabers synergieffekter og store egenproduktion.

Stifter og hovedaktionær Carsten Mindegaard udtrykker da også stor tilfreds med årsregnskabet.

- Genrejsningen af Pihl & Søn er et stort projekt, men takket være en lang række investeringer og en solid holdindsats er vi kommet godt fra start, og det viser dette årsregnskab. Vi havde budgetteret med et større minus på grund af massive investeringer, så vi er meget tilfredse med årets resultat. Vi tager et skridt ad gangen, men er ambitiøse og har høje forventninger til fremtiden, siger Carsten Mindegaard.

Ved årsregnskabets afslutning 30. juni 2018 var der forhandlinger om flere kontrakter, som alle er kommet i hus.

Virksomhedens bruttofortjeneste for regnskabsåret 2017/2018 lyder på kr. 438.000.

-losLæs mere om Byggeri

28/11 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.