Aktuelle nyheder - Byggeri

Tyréns går konkurs

Tyréns går konkurs

Hovedstadens letbane og et stort projekt for Hæren blev endestationen for svenske Tyréns danske afdeling, der er gået konkurs

Del artiklen på

40 medarbejdere står uden arbejde efter at den rådgivende ingeniørvirksomhed Tyréns er gået konkurs.

Ifølge Finans har det svenske moderselskab, Tyréns Group, valgt at lade den danske afdeling gå konkurs efter et underskud på knap 63 millioner kr. i det seneste regnskab.

- Man har måttet erkende, at ligegyldigt hvor mange penge, man tilførte, så kunne det være skønne spildte kræfter, hvis der ikke var nogen til at udføre arbejdet, siger kurator for konkursboet, advokat Søren Christensen Volder, til Finans.

Ifølge Finans skyldes underskuddet primært de 2 største projekter, firmaet var i gang med. Det ene som rådgiver for Hovedstadens letbane og et stort projekt for hæren.

-mo

Læs mere om Byggeri

11/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.