Aktuelle nyheder - Byggeri

Udsender nyt katalog om terrorsikring i bygge- og anlægsprojekterPå side 17 i det nye katalog kan man få inspiration til, hvordan f.eks. bænke, skilte og skulpturer både kan bidrage til bymiljøet og terrorsikre på samme tid.

Udsender nyt katalog om terrorsikring i bygge- og anlægsprojekter

PET’s nye katalog om fysisk terrorsikring indeholder bl.a. beskrivelser af, hvordan det er muligt at opnå den ønskede terrorsikring af bygge- og anlægsprojekter

Del artiklen på

Samfund

Kataloget ’Terrorsikring i bygge- og anlægsprojekter’ indeholder også en række eksempler, som kan inspirere til kreative og skræddersyede løsninger, der kan have flere funktioner.

- Med kataloget ønsker vi at inspirere til fysisk sikring mod terror i bygge- og anlægsprojekter gennem eksempler på solide sikringsløsninger, der går hånd i hånd med arkitektonisk kreativitet og funktionalitet, siger Henrik Bjelke, chef for PET’s afdeling for kontraterrorisme.

Eksempelvis kan siddekanter på samme tid invitere til ophold og afslapning og fungere som et værn mod køretøjsangreb. Ligesom lokal håndtering af regnvand kan virke afskrækkende mod en gerningsmand til fods.

Kataloget henvender sig til blandt andet til arkitekter, ingeniører og konstruktører, som arbejder med nye bygge- og anlægsprojekter.

Det er foreløbigt det sidste i en række publikationer om sikring. De foregående tre vejledninger udkom i 2019 og omhandler terrorsikkerhed ved større arrangementer, i udendørs offentlige rum og i bygninger.

Alle fire publikationer skal ses som et supplement til PET’s øvrige rådgivningsindsats.

Find vejledningerne her.

-los


Læs mere om Byggeri

31/7 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.