left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Udvider med 16.500 m2 på Aalborg HavnSidste år flyttede Maskinfabrikken Fuglsang ind i en nyopført fabrik på Aalborg Havn, men siden har virksomheden oplevet så stor vækst, at den nu har behov for mere plads.

Udvider med 16.500 m2 på Aalborg Havn

Maskinfabrikken Fuglsang har indgået en aftale med Port of Aalborg om et areal på yderligere 16.500 m2, som i første omgang skal bruges til opbevaring

Del artiklen på

Det er på mange måder gået stærkt for Maskinfabrikken Fuglsang, siden virksomheden i efteråret 2019 tog sin 8500 m2 store og spritnye fabrik på Aalborg Havn i brug. Faktisk er det gået så stærkt, at virksomheden allerede nu har brug for mere plads.

Derfor har Maskinfabrikken Fuglsang netop valgt at udnytte en option i købsaftalen, som blev indgået med Port of Aalborg tilbage i 2018. Det betyder, at virksomheden nu køber et areal på yderligere 16.500 m2 i forlængelse af den nye fabrik.

Det nye areal giver Maskinfabrikken Fuglsang bedre betingelser for opbevaring og lagring af sine konstruktioner. Sådan lyder meldingen fra virksomheden, der er underleverandør af stålkonstruktioner og maskinbearbejdning til en bred vifte af industrier:

- Udvidelsen af vores faciliteter er et naturligt skridt i virksomhedens udvikling. Med den nye fabrik har vi øget vores produktionskapacitet markant, og som følge af en stigende ordrebeholdning har vi behov for flere kvadratmeter til oplagring af vores konstruktioner, som desuden bliver større og større. Så i første omgang skal det nye areal benyttes til opmagasinering, men vi planlægger, at området kan bruges til en yderligere udvidelse af selve maskinfabrikken i fremtiden, siger adm. direktør i Maskinfabrikken Fuglsang, Lars Christiansen.

Kan nu byde ind på helt store ordrer
For Maskinfabrikken Fuglsang er fordelene ved den nye fabrik og den nye placering på havnen bedst eksemplificeret ved, at virksomheden kort tid efter at have taget de nye faciliteter i brug landede sin største ordre nogensinde. Ordregiveren var en anden virksomhed på Aalborg Havn, Bladt Industries, som bestilte 135 anodebure til havmølleparken Hornsea 2 i Nordsøen, og ifølge Lars Christiansen ville det ikke have været muligt at håndtere opgaver i den størrelsesorden, hvis det ikke var for de nye faciliteter:

- Vi flyttede ind på Aalborg Havn, fordi vi havde brug for at optimere vores setup. Nu har vi langt bedre rammer ift. både produktion og transport af de største stålkonstruktioner – bl.a. fordi vi kan udskibe dem direkte fra havnen. Det betyder helt konkret, at vi nu kan byde ind på helt store ordrer, som ellers ikke ville have været muligt for os med de gamle faciliteter.

-kj

Læs mere om Byggeri

14/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.