Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Efterspørgsel gav lejlighedsentrédør i stål De nye lejlighedsentrédøre i stål kom på markedet i går d. 1. oktober.

Efterspørgsel gav lejlighedsentrédør i stål

Dørproducenten Swedoor øger nu produktionskapaciteten inden for stålprodukter og opruster med lejlighedsentrédøre i stål til sortimentet

Del artiklen på

Swedoor styrker nu sit fokus på projektmarkedet og øger produktionskapaciteten inden for stål. Det sker som følge af en stigende efterspørgsel på solide og kvalitetssikre dørløsninger til lejlighedsbygninger, hvor der bl.a. stilles store krav til indbruds- og brandsikring.

Derfor lancerer producenten nu lejlighedsentrédøre i stål, som giver mulighed for at skræddersy entrédøren til det enkelte byggeri uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed, funktionalitet eller design. Lejlighedsentrédørene fås i sikkerhedsklassificeringen RC3 og lever op til kravene i europæiske standarder, og det er muligt at tilvælge brand- og lydklassificeringer. Derudover fås dørene i et væld af farver, som giver mulighed for et flot design.

- Ofte forbinder man ståldøren med robusthed og et tungt udtryk, men de nye lejlighedsentrédøre i stål udmærker sig ved, at funktionaliteten og sikkerheden er pakket ind i et flot og minimalistisk design, og man får derfor en komplet løsning, siger Peter Sejling, der er salgsdirektør hos Swedoor i Nordeuropa, og fortsætter:

- Ståldøre er et oplagt valgt til professionelt brug, og vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde ståldøre i lejlighedsbygninger, hvor der netop er behov for ekstra slidstærke og sikre løsninger.

Swedoor lancerede tidligere på året et helt nyt entrédørskoncept til lejlighedsbygninger, hvor man først og fremmest vælger det foretrukne design til døren, hvorefter de ønskede funktioner tilvælges. De nye entrédøre i stål er således en udvidelse af konceptet, hvor det altså nu er muligt at vælge dørene i stål.

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

2/10 2020