Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Få døre og vinduer hurtigere

Få døre og vinduer hurtigere

Outline Vinduer har netop lanceret helt nyt tidsbesparende bestillingskoncept, der døgnet rundt gør det muligt at beregne prisen på nye døre og vinduer med det samme, og samtidig bestille dem

Del artiklen på

Lang leveringstid på byggematerialer er en velkendt udfordring i byggebranchen, og her kan alene ordreprocessen være en tidskrævende faktor. Derfor lancerer Outline Vinduer nu et helt nyt bestillingskoncept, hvor trælaster og byggemarkeder digigtalt kan beregne nettopriser på døre og vinduer og ikke mindst sætte en bestilling direkte i ordre med det samme.

Det er tids- og ressourcebesparende for alle parter, lyder det fra vinduesproducentens salgschef, Claus Petersen Koch.

- Først og fremmest giver websitet mulighed for, at Outlines forhandlere – og deres erhvervskunder - nemt og hurtigt selv kan beregne prisen, når de står med en kunde. Det giver også fordele for slutkunderne, der hurtigere kan få oplyst prisen og tage stilling til købet, fortæller Claus Petersen Koch.

Kan bestille udenfor åbningstid
Derudover kan forhandlere ifølge Claus Petersen Koch med Outline 24/7 også sætte en bestilling i gang direkte hos Outline med det samme og ikke kun inden for normale åbningstider i Outlines kundecenter. Hermed undgår man at vente på, at kundecenteret åbner, før ordren kan påbegyndes.

- Ved at afgive ordren på vores kundewebsite ligger bestillingen allerede hos os den næste morgen, og vi kan begynde produktionen med det samme. Samtidig afkortes ordreekspeditionen yderligere, da kundecenteret normalvis har op til 24 timer til at håndtere en ordre, hvilket også undgås.

Kunderne efterspørger online
Med tiltaget imødekommer producenten en efterspørgsel fra håndværkerne, da en undersøgelse fra Inwido, som Outline er en del af, viser, at hele 60 procent af håndværkerne i alderen 15-29 år vurderer det attraktivt at kunne beregne priser og afgive bestilling på døre og vinduer online, mens aldersgruppen 30-39 år ligger på 50 procent og 40-49 år ligger på 38 procent.

-jhn

Læs mere om Døre & vinduer

10/1 2018

Mest læste


Seneste nyheder