Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Udskift vinduerne i huset med få klikDet kræver ikke mange klik at se, hvordan ens hus ser ud med vinduer eller døre i en anden form eller farve.

Udskift vinduerne i huset med få klik

Jydsk Vindueskompagni har lanceret et helt nyt og gratis vinduesprogram, hvor man kan få et realistisk billede af, hvordan facaden kan se ud med nye vinduer og døre

Del artiklen på

På under 10 minutter kan man - med et foto af huset og med blot ét enkelt mål - se sit eget hus med f.eks. antracit-grå vinduer, bondehusvinduer eller måske nye facadepartier.

- Vi har lagt vægt på, at programmet skal være brugervenligt og intuitivt, så brugeren har lyst til at lege og lave forskellige løsninger. Derfor er der kun få valg i hvert skridt i processen, siger Helle Vesterager fra Jydsk Vindueskompagni og fortsætter:

- Alligevel giver Jydsk Vindueskompagnis designprogram både mulighed for at se sit hus med vinduer og døre i forskellige farver, at se sine vinduer med og uden sprosser, i et eller flere fag osv. Hvis brugeren hellere vil benytte programmet til f.eks. at se hvordan huset kunne se ud med en ny terrassedør i stedet for et vindue – så er det også super nemt.

Artiklen fortsætter under billederne...
Sådan ser huset ud i virkeligheden...

Med hvide vinduer...

Og med grå...

Vinduerne præger huset
Man må ikke undervurdere hvor meget vinduernes udformning præger et hus’ udvendige udseende. Inden man går i gang med en renovering, kan det derfor være svært at vide hvilken type vinduer og døre der vil passe bedst til boligen.

For langt de fleste gøres valgene derfor meget nemmere, når man ser vinduestyper og farver placeret ind på sit eget hus. Ved at udskifte vinduerne kan huset ændre fuldstændig karakter - både i positiv og negativ retning. Det er derfor vigtigt, at benytte den nødvendige tid til at træffe det rigtige valg af vinduer.

- Der er selvfølgelig mulighed for både at gemme, printe og maile sine løsninger, i lige så mange designs man har lyst. Og er man nået så langt, at man har fundet den perfekte løsning, så kan man vha. fire simple klik få et uforpligtende overslag i løbet af bare otte arbejdstimer, slutter Helle Vesterager

Jydsk Vindueskompagni har gjort meget ud af at brugeren skal føle sig tryg, og det gælder også når det kommer til designprogrammet. Derfor er der både adgang til en kort intro video demo, og en hjælpemenu der kort og præcist beskriver hvert af de fire skridt i processen.

Se hvordan man gør her:jvkvinduesdesigner.dk

-losLæs mere om Døre & vinduer

14/5 2018

Mest læste


Seneste nyheder