Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Ajos udpeget som eliteleverandør til den offentlige sektor- Det glæder mig, at vi kan være med på en suveræn andenplads i omsætningstal til det offentlige, fordi jeg ved, at offentlige kunder typisk stiller store krav til os, siger Ole Wamsler

Ajos udpeget som eliteleverandør til den offentlige sektor

UdbudsVagten har tildelt Ajos en status som Eliteleverandør til det offentlige. Ajos er næststørst i Danmark som leverandør inden for udlejning og leasing af materiel

Del artiklen på

Ajos a/s er blevet eliteleverandør til det offentlige og har fået et sølvdiplom som næststørste leverandør af ’udlejning og leasing af materiel’ til offentlige kunder. Det er firmaet UdbudsVagten A/S, der overvåger og analyserer offentlige udbud og opgaver.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fået et diplom og badge som Eliteleverandør. Jeg tror, at vi har opnået den status, fordi vi tilbyder helhedsløsninger. De offentlige kunder efterspørger i udpræget grad ikke bare jern, men færdige løsninger, hvor vi går aktivt ind i deres problemstillinger og tilbyder vores fulde sæt af kompetencer. For mig er det et tegn på, at man kan lave en plan og skabe bevidst forandring, siger administrerende direktør Ole Wamsler.

Indfrier store krav
Han fortæller at deres omsætning ikke er baseret på egentlige udbud. Men at der primære relation til det offentlige er der, hvor de henvender sig for at få en opgave løst og indgå i en slags partnerskab.

- Det glæder mig, at vi kan være med på en suveræn andenplads i omsætningstal til det offentlige, fordi jeg ved, at offentlige kunder typisk stiller store krav til os på en række punkter som budgetfasthed, leveringstid, fleksibilitet, service mv, siger Ole Wamsler og uddyber:

- Dertil kommer, at offentlige kunder ofte skal bruge vores løsning til noget med mennesker. Det gør, at kravene er store og meget forskellige. Der er store forskelle på slutbrugernes behov og dermed på kravene til os. Vore medarbejdere har kompetencer og indblik i slutbrugernes behov, så vi kan levere nogle løsninger, som de offentlige kunder kan være stolte af at tilbyde borgerne.

Anerkendelse for hele pakken
Ajos leverer først og fremmest pavillonløsninger til offentlige kunder, men også aktiviteter med midlertidige elinstallationer, byggepladsløsninger, skurløsninger til byggepladser, kraner og hejs leveres til offentlige kunder i forbindelse med byggerier. Og at blive tildelt status som eliteleverandør svarer til AAA inden for kreditvurdering.

- Det er dejligt at høste en slags anerkendelse fra en uafhængig part, som ser på hele pakken og ikke alene de økonomiske parametre. Denne tildeling hviler på tal fra 2017, og i indeværende år tager vi endnu et skridt både på byggepladserne og på det offentlige marked, siger Ole Wamsler.

-jhn

Fakta om UdbudsVagten:

UdbudsVagten udfører rådgivning på baggrund af indhentet data og kan, med intelligent brug af offentlige data bidrage til, at alle virksomheder uanset størrelse har de bedste muligheder for at vinde opgaver i den offentlige sektor.

Udbudsvagten har netop offentliggjort listen over de 300.000 aktive virksomheder, der i 2017 har været leverandør til den offentlige sektor.

Ajos placeres blandt de 1% største leverandører, og er dermed i den absolutte elite af leverandører til den offentlige sektor. Udbudsvagten kalder det en præstation, der påkalder sig respekt.

Læs mere om EntreprenørMateriel

27/6 2018
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder