scroll
Dansk Liftmesse 2023: Liftentusiaster får nu sin helt egen messeDe tre medlemmer af styregruppen for Dansk Liftmesse. Fra venstre ses Henrik Skibsted fra Ahern Danmark, Jørgen Martinsen fra Jøma Lift Teknik og Jesper Krogh Jensen fra Versalift.

Dansk Liftmesse 2023: Liftentusiaster får nu sin helt egen messe

En række af de førende producenter og forhandlere i liftbranchen er gået sammen om at stable en stor, udendørs messe på benene, hvor besøgende kan komme og opleve over 3000 m2 fyldt med lifte og minikraner

Til foråret kan man opleve et nyt, spændende tiltag på messefronten. I dag findes der forskellige typer af udendørs messer, hvor de besøgende bliver præsenteret for et meget bredt felt af maskiner.

Men der findes ikke en dedikeret messe med fokus udelukkende på lifte og minikraner. Derfor er en lang række af de førende producenter og forhandlere i liftbranchen gået sammen om at stable en stor udendørs messe på benene, hvor gæsterne kan komme og opleve over 3000 m2 fyldt med lifte og minikraner.

På messen, der finder sted den 11. – 12. maj 2023 i Slagelse, vil de besøgende blive præsenteret for et kæmpe udvalg af lifte og minikraner og få mulighed for en snak med liftbranchens førende forhandlere og producenter – både fra Danmark og udlandet. På messen vil de forskellige udstillere præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil-lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet.

Stort udvalg af nye, brugte og leasede maskiner
Der vil blive vist både spritnye maskiner og produktnyheder frem, samt brugte lifte og minikraner i høj kvalitet. Desuden vil de besøgende få rig mulighed for at få masser af råd og vejledning til at vælge netop det produkt, der matcher deres behov.

På messen kan man også få en snak med forskellige leasingselskaber omkring de mange leasing- og finansieringsmuligheder, der kan tilbydes på maskinerne. Der vil også være fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da IPAF vil være til stede på messen med en stand, hvor man kan høre mere om bl.a. kurser til liftoperatører.

- Behovet er stort for denne type maskiner ude i markedet, og i Danmark findes der ikke de store muligheder for, at kundesegmentet kan blive præsenteret for hele udvalget og møde de førende producenter og forhandlere på ét samlet sted, fortæller direktør Henrik Skibsted fra Ahern Danmark, som er en af initiativtagerne bag Dansk Liftmesse 2023.

Styregruppen bag messen består bl.a. af Versalift, Ahern Danmark og Jøma Lift Teknik, som messegæsterne kommer til at møde på messen sammen med de i alt 15 udstillere, der vil præsentere deres brede udvalg på den 3000 m2 store messe. Succesen er til at tage og føle på, da alle stande allerede er fuldt booket op, og hvis messen bliver lige så populær blandt de besøgende, så skal styregruppen ud at finde mere plads næste gang messen afholdes.

Bred målgruppe
Liftproducenten Versalift glæder sig over, at det er lykkedes at stable det store arrangement på benene i fællesskab med de andre aktører i branchen.

- Der er ingen tvivl om, at der er et stort behov for dette tiltag, da både lifte og minikraner anvendes af en lang række forskellige aktører inden for byggebranchen. Målgruppen for messen er bl.a. entreprenører, folk der arbejder med tag og facade, vindmøllebranchen, elektrikere og alt inden for indvendig vedligehold af f.eks. haller og storcentre. Det offentlige har ligeledes behov for denne type maskiner til opgaver som belysning, opsætning af skilte, trafikreguleringer osv., siger salgsansvarlig Jesper Krogh Jensen.

Jøma Lift Teknik, som har været i liftbranchen i over 20 år, ser frem til, at invitere byggebranchens aktører og indkøbere til Slagelse den 11. – 12. maj, hvor messen finder sted på ZBC Transport og Logistikskolens store udendørs areal.

- Vi tager alle de seneste produktnyheder og de helt store maskiner med på messen, så der er et udvalg af lifte og minikraner til alle formål. Gæsterne får mulighed for at se maskinerne i drift helt tæt på, siger Jørgen Martinsen fra Jøma Lift Teknik.

-dc

15/12 2022