LCA
LCA
scroll
Er du klar til den første danske Liftmesse?Dansk Liftmesse finder sted den 11.–12. maj i Slagelse på ZBC Transport & Logistikskolens arealer på Dalsvinget 18 i Slagelse. Messen har åbent den 11. maj kl. 10:00–18:00 og den 12. maj 10:00-15:00.

Er du klar til den første danske Liftmesse?

Dansk Liftmesse åbner dørene for første gang den 11. – 12. maj i Slagelse og alle stande er udsolgt på forhånd. Messegæsterne kan se frem til et kæmpe udvalg af maskiner fra nogle af de førende producenter og forhandlere inden for liftbranchen

Ideen om en fælles liftmesse på dansk jord opstod allerede en del år tilbage, da efterspørgslen på en mere fokuseret messe har været der længe. I udlandet findes der store liftmesser i bl.a. Holland, England og Tyskland, hvor også de danske liftfirmaer mødes og hvor kunderne kommer fra hele verden for at se det store udvalg.

- Vi er glade for, at det nu er lykkedes at stable Dansk Liftmesse på benene, og vi har set frem til at deltage på messen, da vi oplever, at de danske kunder efterspørger at se et bredt udvalg af forskellige lifte og minikraner på ét sted. På denne måde får de præsenteret en masse produktnyheder og kan indsamle mange gode input på kort tid.

- Med dette fælles initiativ har vi desuden mulighed for at tiltrække et langt større kundesegment, end vi kan på egen hånd og vi glæder os til at vise de seneste produktnyheder frem, siger Flemming Jakobsen fra Scantruck som deltager på messen som udstiller. 

På messen vil de besøgende få rig mulighed for at møde nogle af liftbranchens førende forhandlere og producenter – både fra Danmark og udlandet.

De forskellige liftfirmaer vil præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet. Liftene vil være på el, diesel og batteri og der vil blive vist både spritnye maskiner og produktnyheder frem, samt brugte lifte og minikraner i høj kvalitet.

I rivende udvikling
Messegæsterne vil, som nogle af de første i Danmark, også få lejlighed til at se en række nyheder i form af spændende nyudviklede lifte. Flere af udstillerne vil nemlig medbringe deres seneste produktnyheder. Der er sket en rivende udvikling i branchen de seneste par år, hvor fokus bl.a. har været på at udvikle maskiner, som imødekommer de større miljøkrav som følge af den grønne omstilling, samt specialdesignede lifte til specifikke formål.

Udover de mange liftfirmaer, der udstiller på messen, kan man også få en snak med forskellige leasingselskaber omkring de mange leasing- og finansieringsmuligheder, der kan tilbydes på maskinerne. Her vi man bl.a. kunne møde Spar Nord Leasing og Ikano Bank Leasing.

På messen vil der også være fokus på sikkerhed, da man skal være trænet i at benytte liftene. Derfor vil der også være fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da IPAF vil være til stede på messen med en stand, hvor man kan høre mere om bl.a. kurser til liftoperatører.

- Vi glæder os til at få en snak med messegæsterne om de forskellige muligheder for træning af liftoperatører, så virksomhederne bliver opmærksomme på sikkerheden og den mest effektive brug af deres lifte og minikraner.

- Siden 2017 har det bl.a. været et krav fra mange internationale entreprenører i Danmark, at liftoperatører har gennemgået træning hos den internationale IPAF organisation, som er specialiseret i sikkerhed og liftkurser, siger Kent Boström fra IPAF, som står klar på messestanden med teknisk rådgivning, info om kurser og gode råd om sikkerhed.

-dc

20/4 2023