Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Fynsk kran-pusher i svensk eventyrCranemech blev etableret i 1998. Som en del af aftalen får det svenske firma et nyt logo med 'Fyns Kran Udstyr-krog'.

Fynsk kran-pusher i svensk eventyr

Svenske Cranemech i Ängelholm er blevet opkøbt af Fyns Kran Udstyr, der længe har ledt efter et svensk partnerskab

Del artiklen på

Den familieejede virksomhed, Fyns Kran Udstyr, har hovedkontor i Odense og mindre afdelinger i København, Esbjerg og Aalborg. Den beskæftiger +100 medarbejdere fordelt over hele landet.

Og nu har Fyns Kran Udstyr opkøbt aktiemajoriteten i det svenske selskab Cranemech AB og får dermed sin første udenlandske afdeling.

- Det er jo lidt en drøm, der går i opfyldelse. Virksomheden har i længere tid arbejdet på en strategi, der skal føre ud over de danske grænser, og et partnerskab med en svensk virksomhed er første step i en mere langsigtet plan om internationalisering, fortæller virksomhedens direktør, Carsten Møller Sørensen, om grundlaget for at kaste sig ud i det udenlandske eventyr.

Har været på udkig længe
Cranemech ligger i Ängelholm, ca. 30 km. nord for Helsingborg, Det har været vigtigt for Fyns Kran Udstyr at indgå samarbejde med en svensk virksomhed med lokalkendskab og et godt netværk, som kan skabe en lokal base og være det udgangspunkt, som Fyns Kran Udstyr kan bygge videre på i Sverige.

- Vi har længe været på udkig efter en stærk samarbejdspartner i Sverige, og i den proces har det hele tiden været vigtigt for os at finde det rigtige match. En virksomhed, som har samme værdisæt som os selv, hvor der er fokus på at skabe gode kundeoplevelser. Det inkluderer fokus på kundeservice, hastighed og fleksibilitet samt fokus på det vigtigste element; vores medarbejdere. Det er dem, der er vores vigtigste aktiv og den største og vigtigste forskel ift. vores konkurrenter, siger Carsten Møller Sørensen og fortsætter:

- Vi har i Cranemech fundet en ambitiøs partner med en kompetent og dedikeret ledelse og medarbejderstab, og som samtidig står stærkt lokalt og har et godt ry i branchen. Vi ser frem til at udveksle en masse knowhow og viden og arbejde sammen om produktudvikling samt digitaliserings- og marketinginitiativer. Den synergi, der opstår gennem dette partnerskab, kan virksomheder får en masse ud af.

Glæde over danske 'muskler'
Direktør hos Cranemech, Martin Nilsson, glæder sig over samarbejdet og de fordele, det vil tilføre firmaet i Ängelholm.

- Vi ser frem til at blive en del af et stærkt brand og at få en dygtig samarbejdspartner, som både kan tilføre os værdi i form af gennemprøvede koncepter, og som også kan give os de nødvendige økonomiske 'muskler' ift. vores videre udvikling, siger han.

I forbindelse med indgåelse af partnerskabet har Cranemech netop lavet en ny aftale om et væsentlig større erhvervslejemål placeret et par hundrede meter fra den eksisterende lokation, da firmaets vokseværk de seneste år har skabt et behov for mere plads. Partnerskabet med Fyns Kran Udstyr giver mulighed for at realisere ønsket om mere plads i større og mere anvendelige lokaler.

Parterne har indgået aftale om ikke at offentliggøre købspris og aktiefordeling.

-dc

Læs mere om EntreprenørMateriel

7/2 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.