LCA
LCA
scroll
Materielforhandler går digitalt og udvider med ny afdeling på FynScantrucks rådgivere står klar til dialog, dataanalyse og maskinoptimering for alle entreprenører.

Materielforhandler går digitalt og udvider med ny afdeling på Fyn

Der er fart på digitaliseringen i den danske bygge- og anlægsbranche og i anvendelsen af teknologiske løsninger til at optimere processer. Med etableringen af en afdeling i Odense er Scantruck klar til at optimere indtjeningen hos endnu flere firmaer

Scantruck har åbnet sin tredje afdeling på dansk grund. Tæt ved Odense og lige ud til E20 motorvejen har den danske maskinimportør og -forhandler etableret et kontor, som vil være omdrejningspunktet i den videre udrulning af Smart Construction til den danske bygge- og anlægsbranche.

- Vi oplever en støt stigende interesse i branchen for vores avancerede løsninger med Smart Construction og Topcon maskinstyring. Det er ikke uden grund, at vi siden 2017, hvor vi først begyndte at arbejde med maskinstyring, og frem til nu er blevet Skandinaviens største Topcon forhandler, siger Jan Larsen, Technology Products Manager i Scantruck.

Vejen til bedre indtjening
Smart Construction er et koncept, som bl.a. består af en web-platform, der understøtter og forbedrer overblikket på projekter hos den virksomhed, som anvender den.

Ved at indsamle data fra alle led i arbejdsprocesserne er det mulig for virksomheder at fokusere på alle detaljer på hvert enkelt projekt og hurtigt og nemt skabe sig overblik over de værdifulde informationer, hvilket vil løfte virksomhedens indtjening. I Danmark er Smart Construction tilgængeligt gennem Scantruck, og kundernes erfaringer taler sit eget tydelige sprog.

- Vores formål er at gøre kunderne bedre til at udføre deres opgaver og bruge deres udstyr optimalt. Vi er en specialiseret afdeling, som er i tæt kontakt med vores kunder og resten af Scantruck huset. Vores fokus er ikke på gravemaskiner, dozere og læssemaskiner i alle størrelser, men på de teknologiske løsninger, som maskinerne kan indeholde for at hjælpe maskinejerne til bedre indtjening.

- Det er en understregning af, at Scantruck A/S er mere end salg af maskiner, siger Jan Larsen.

Alle ydelser tilgængelige
Tiltaget er en naturlig udvikling i tråd med Scantrucks ambition om at levere alle de ydelser, som aktørerne i bygge- og anlægsbranchen har brug for. Uanset om det er køb af maskiner og udstyr, finansiering, reservedele, service m.m.

Alt er samlet under ét tag, og kunderne behøver kun at huske ét telefonnummer. Med afdelinger i Skive og Ringsted er Scantruck allerede godt funderet på det danske marked, og den position er nu forstærket med den nyåbnede specialiserede afdeling ved Odense.

- Vi er dedikerede til arbejdet med Smart Construction. Vi arbejder med maskinstyring og landmålingsudstyr, leverer data til alle gængse maskinstyringssystemer og data ved opmåling med droner. Vi leverer både hardware og træning i anvendelsen af løsningerne. Vores formål er udelukkende at optimere kundernes forretning. Det gør vi ved at samarbejde med dem og gøre dem bedre til at tjene flere penge, siger Jan Larsen.

Dedikeret team af specialister
Den nye afdeling består af ni personer, som alle er specialiseret indenfor maskinstyring og produktion af data samt procesoptimering. Senest har Scantruck ansat yderligere en instruktør til at hjælpe kunderne med at få det optimale ud af de tekniske løsninger.

- Vi er med på byggepladserne, når kunderne tager deres nye maskine med det avancerede udstyr i brug for første gang, og vi sikrer, at udstyret er sat op præcist efter kundens behov. Vi underviser kunderne direkte ude på deres byggepladser, så de får det optimale ud af den avancerede teknik. I al beskedenhed kan vi tilbyde en løsning, som er unik i branchen, siger Jan Larsen.

-dc

10/11 2022