left banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Riwal opkøber LipacArkivfoto.

Riwal opkøber Lipac

Riwal har opkøbt det svenske udlejningsfirma, Lipac. Overtagelsen forventes i begyndelsen af april

Del artiklen på

Lipac blev grundlagt i 1972 og er specialiseret i udlejning af lifte og teleskoplæssere. Lipac råder i dag over fem depoter i det centrale Sverige med hovedkontor i Stockholm. Lipac har 37 ansatte og driver en flåde på omkring 1000 maskiner herunder sakslifte, bomlifte, lastbillifte samt teleskoplæssere.
 
- Sverige er et af de vigtigste lande med hensyn til vores vækststrategi. Købet af Lipac vil styrke Riwals markedsposition i Sverige betydeligt. Riwal og Lipac vil stå stærkt, da begge virksomheder er specialister i markedet og har komplementære depoter i Sverige. Begge virksomheder deler ambitioner om at levere den bedste kundeoplevelse og vigtige værdier som sikkerhed og bæredygtighed. Vi hilser alle Lipac-medarbejderne velkommen i Riwal-familien, siger Søren Rosenkrands, der er chief business development officer hos Riwal.

Ejer og adm. direktør hos Lipacs, Per Hedebark, siger:

- Vi er meget glade for, at vores virksomhed fusioneres med en af de førende markedsledere inden for liftudlejning. Ved at samle vores viden og ressourcer er jeg overbevist om, at vi vil videreudvikle vores forretning på det svenske marked til gavn for vores kunder. Lipacs medarbejdere vil kunne drage fordel af nye udviklingsmuligheder inden for Riwal-koncernen.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

1/4 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.