Aktuelle nyheder - Have

Anlægsgartner udvider med ny afdeling ved Vejle OKNygaard omstrukturer afdelingerne i Jylland for at tilpasse sig kundernes behov, fortæller produktionschef Nicolai Cramer Almdal.

Anlægsgartner udvider med ny afdeling ved Vejle

For at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger og det bedste samarbejde har OKNygaard valgt at lægge den nye anlægsafdeling i Grejs ved Vejle

Del artiklen på

Den fortsatte gode vækst med flere og større anlægsopgaver hos anlægsgartner OKNygaard betyder, at virksomheden nu udvider med endnu en afdeling i Jylland.

- Samtidig med at vi kan byde ind på store opgaver og udbud er det også helt afgørende, at vi har lokal tilstedeværelse og kan give et optimalt samarbejde til alle vores kunder, fortæller Nicolai Cramer Almdal, der er produktionschef for OKNygaards anlægsafdeling i Jylland syd.

Et samlingssted
Den nye afdeling skal primært servicere anlægskunder i Midt- og Sydjylland og samt indeholde kontorer til administrative opgaver.

- Den nye afdeling er et samlingssted, hvor vi samler anlægsafdelingens kompetencer. Her kan vores mandskab mødes, afholde møder og videns- og erfaringsdele, selvom de til daglig varetager deres opgaver lokalt. På den måde sikrer vi vores kunder lokalt forankrede medarbejdere, der kan nyde godt af en stor organisation med et godt ledelsesteam i ryggen, tilføjer Nicolai Cramer Almdal.

OKNygaard beskæftiger ca. 500 medarbejdere i nu elleve afdelinger i Hasselager, Borup, Farum, Odense, Kolding, Vejle, Grejs, Horsens, Randers, Aalborg og Kruså.

-los

Læs mere om Have

6/7 2018
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine