left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Have

En maskinlægningssten der kan ’lidt af hvert’ Klostersten Tek belægningen matcher Jyske Banks nye bygning i Silkeborg.

En maskinlægningssten der kan ’lidt af hvert’

IBF Klostersten Tek kan anvendes til alle typer belægning, men er især velegnet til større arealer, hvor maskinlægningens effektivitet kan udnyttes.

Del artiklen på
På torve, by- og boligveje, parker og lignende er IBF Klostersten Tek med til at understøtte arkitekturen og give et klassisk roligt udtryk.

Omkring Jyske Banks nye bygning i Silkeborg, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, er eksempelvis anvendt Klostersten Tek. Landskabsarkitekt på projektet Susan Honoré Nielsen fortæller:

- Bygningens markante udtryk og de karakteristiske rustne kuber, som facaden er beklædt med, krævede en rolig og understøttende belægning, som samtidig skulle give et eksklusivt udtryk. Klostersten Tek belægningen, som består af fem forskellige formater og støbt med specialtilslag af mørk granit, var et oplagt valg. Stenen matcher bygningen rigtig flot, siger hun.

Sparer de tunge løft
De fem forskellige formater, som er støbt med specialtilslag af mørk granit og efterfølgende kuglehærdet, giver en stærk og rustik overflade, med et eksklusivt klassisk udtryk.

De enkelte lag på pallen ligger i samme mønster, så det er en yderst hurtig og effektiv belægning at udføre. Ved anvendelse af Klostersten Tek maskinlægningssten spares de mange tunge løft, samtidig er det en økonomisk god løsning.

Man kan finde alle tekniske specifikationer på Klostersten Tek her.

-los


Læs mere om Have

8/9 2016
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine