left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Have

Øger tilgængeligheden af batteridrevne produkterDe batteridrevne maskiner fra Stihl og Viking er oplagte at bruge i private haver, da de er støjsvage.

Øger tilgængeligheden af batteridrevne produkter

Via de såkaldte ’el- og batteripartnere’, som er en ny type forhandler i byområder, bliver det lettere for private kunder at få fat i Stihls batteridrevne redskaber

Del artiklen på
Benzindrevne redskaber anvendes primært på større ejendomme uden for byen, men de lydsvage batteridrevne maskiner er ideelle til haver i tæt befolkede byområder.

For at få direkte adgang til de private kunder har Stihl tilføjet nye forhandlere til netværket af specialbutikker og implementeret et særligt ’el- og batteri-partnerskabsprogram’. El- og batteripartnerne tilbyder et produktudvalg, som er skræddersyet til denne målgruppe og udelukkende består af el- og batteridrevne produkter fra Stihl eller Viking samt alt relevant tilbehør.

Målsætningen for el- og batteri-partnerskabsinitiativet er at drage fordel af det uudnyttede potentiale hos private kunder i byområder. Stihls specialbutikker har indtil nu været underrepræsenterede i byerne, hvorimod de nye salgssteder vil være rettet mod målgruppen af private brugere i hidtil uset omfang.

Færre krav til salgssteder
Korte afstande og et produktudvalg, som er tilpasset specielt til disse kunder, giver de bedste betingelser for at vinde nye kunder. På grund af det begrænsede produktudvalg, som ikke omfatter benzindrevne maskiner, er der også færre krav til værkstederne hos de nye el- og batteripartnere.

Pladskravet til butikken reduceres, og i dyre områder i midtbyen kan der anvendes mindre butikker eller integrerede butiksløsninger. Der gælder samme betingelser for alle specialiserede Stihl-partnere: Professionel rådgivning inden salget, overdragelse af en brugsklar maskine, vejledning til brugeren om sikker betjening og service efter salget.

-los


Læs mere om Have

5/1 2017
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine