left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Have

Lancerer motorsav med magnesiumstempelStihl oplever stor interesse for MS 400 C-M, der er leverandørens mest kraftfulde motorsav i 60-kubikklassen.

Lancerer motorsav med magnesiumstempel

Stihl har lanceret MS 400 C-M i Norden. Den kraftfulde motorsav er unik med et stempel i magnesium

Del artiklen på

- Denne motorsav er designet til professionel brug med større effekt, drejningsmoment og hurtigere acceleration. MS 400 C-M er den mest kraftfulde motorsav i 60-kubikklassen, og vi oplever stor interesse for den, siger Henrik Tångberg, der er technical customer support hos Stihl Danmark.

MS 400 C-M har en effekt på 4 kilowatt og et drejningsmoment på 4,1 newtonmeter. Den er desuden udstyret med et unikt stempel i magnesium, som er lettere end traditionelle aluminiumstempler og hjælper med at opnå hurtigere motoracceleration.

Uanset om det drejer sig om at fælde, afgrene eller skære træ, er den nye MS 400 C-M en effektiv maskine. Maskinen vejer 5,8 kg og har et vægt/effekt-forhold på 1,45 kg pr. kilowatt.

Med den seneste generation af helelektronisk motorstyring, M-Tronic 3.0, får brugeren en letstartet maskine med fuld effekt direkte fra koldstart. MS 400 C-M har HD2-luftfilter og forfiltrering, og takket være moderne motorteknologi får man effektiv forbrænding og lave CO2-udslip.

-los

Læs mere om Have

9/12 2020
MarkiserTerrassebrædderUdvendig solafskærmingTilføj dit firma her.
Send en mail.