Aktuelle nyheder - Have

Ny beregner lader kunden se hegnet i 3DJournalisten bag denne artikel har på ingen tid bygget sig et 180 cm hegn med glas øverst, venstrehængt låge og stolpehatte. Prisen vises ude i siden og skifter afhængigt af til- og fravalg.

Ny beregner lader kunden se hegnet i 3D

Med en ny hegnsberegner fra Wimex kan man hurtigt se, hvordan det valgte hegn vil se ud med diverse tilvalg. Når man har fundet sit hegn, kan man gemme konfigurationen og gøre arbejde færdigt nede i byggemarkedet

Del artiklen på

Af Louise S. Strøbech

Det kan godt være svært at se for sig, hvordan et hegn kommer til at se ud hjemme i haven eller langs indkørslen, når man som kunde står nede i byggecenteret. Det problem har Wimex løst med en spritny 3D hegnsberegner, hvor man efter valg af beklædningstype, form og længde kan klikke sig videre i 3D-løsningen og bl.a. tilføje eksempelvis stolper, stolpehat eller skinner, indtil man har fundet lige dét hegn, der passer hjem til.

- Alle enheder i vores hegnskoncept Nordic Fence er i hegnsberegneren, så der er et utal af muligheder, man kan udforske. Når først man har valgt form og hvor langt hegnet skal være, får man vist hegnet i 3D og så kan man begynde at lege med, om der skal en låge eller andre stolper i, om farven eller højden skal ændres osv. I beregneren kan man zoome ind og ud, modellere de forskellige fag et ad gangen, og når man så har fundet sit hegn, kan man gemme konfigurationen. Man kan også få en kode, så man kan starte derhjemme og arbejde videre med det nede i byggemarkedet, fortæller marketingkoordinator Sabine Dalsgaard Nielsen.

Let at arbejde med
Hegnsberegneren er netop gjort tilgængelig på Wimex’ hjemmeside efter et lille halvt års tid under udarbejdelse. Et par testpiloter ude i trælasterne har allerede fået lov at afprøve den, og den har ifølge Sabine Dalsgaard Nielsen vist sig at være let at arbejde med – også uden introduktion.

Wimex, der er en del af Moland Group, har siden årsskiftet koncentreret sig om terrasser, hegn og træ pga. en skarpere opdeling i koncernen. Den opdeling betyder også, at Moland nu står for gulvene, mens det nye søsterselskab Forzes tager sig af facader, gips, stål, lofter og cementspånplader.

louise@odsgard.dk


Læs mere om Have

10/3 2021
MarkiserTerrassebrædderUdvendig solafskærmingTilføj dit firma her.
Send en mail.